SRAMOTA! MIKI POSLE NASILJA NAD ŽENAMA NE IDE U ZATVOR?! Đuričić će sve priznati na SUDU, a evo šta mu je u planu!
Miki Đuričić nasilni učesnik rijalitija, Foto: Printscreen

neće na robiju?!

SRAMOTA! MIKI POSLE NASILJA NAD ŽENAMA NE IDE U ZATVOR?! Đuričić će sve priznati na SUDU, a evo šta mu je u planu!

Nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nasilja nad ženama

Objavljeno:

Miki Đuričič, kojeg je zbog agresivnog ponašanja pred rijaliti kamerama privela policija, a nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nasilja nad ženama, po savetu advokata priznaće krivicu kako bi dobio nanogicu, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Prinscreen

Da bi se što pre okončao krivični postupak, pčelar iz Kupinova će potvrditi da je udario šamar Suzani Perović, a potom pljunuo u lice i brutalno štakom tukao Nadeždu Biljić u "Zadruzi 2".

S obzirom na to da se njegova nasilnost jasno vidi na snimcima iz rijalitija, u dogovoru sa svojim zastupnikom odlučio je da snosi odgovornost. On će predložiti sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu.

"Advokat je posavetovao Mikija da ponude nagodbu, pošto je on očigledno počinio nasilje o čemu svedoči video snimak. Ukoliko tužilaštvo i sud prihvate taj predlog, Đuričić bi mogao da svoju kaznu služi kod kuće u Kupinovu", otkriva izvor.

Da li će tužilaštvo prihvatiti nagodbu i dalje je neizvesno s obzirom na to da je Đuričić i ranije hapšen zbog nasilničnog ponašanja.

"Prvi put priveden je 2014. godine posle fudbalske utakmice u Kupinovu jer je povredio dvojicu policajaca. Nakon godinu dana od toga, u rijalitiju je fizički napao Ivana Gavrilovića zbog čega je osuđen uslovno. Zbog svega toga postoji mogućnost da tužilac odbije sporazum ili da predloži i neku strožiju kaznu, na primer, efektivan zatvor", dodao je naš sagovornik.

U njegovoj kući nije bilo nikoga. Kako smo saznali, sestra mu radi u drugom selu, a otac Mirko je otišao u zatvor u Sremskoj Mitrovici da sinu odnese stvari.

On je bio veoma ljut kada smo ga pozvali za komentar.

foto: Kurir

"Ne, ne, ne. Miki izlazi do petka. Okanite me se, vi ste lažovi, svašta pišete, neću ništa da vam pričam", rekao je Mirko i prekinuo vezu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.