TRAŽI NEMOGUĆE: Luna Đogani besna zbog pisma Velikog šefa, kažnjeni svi zadrugari! (VIDEO)
Luna Đogani besna, Foto: RTV Pink printscreen

MALO JE NEREALNA

TRAŽI NEMOGUĆE: Luna Đogani besna zbog pisma Velikog šefa, kažnjeni svi zadrugari! (VIDEO)

Blogerki nije bilo prijatno

Objavljeno:

Zbog toga što nisu poštovali pravila sinoćnog pisma i sastanka,Veliki šef je kaznio sve zadrugare i svima će naredne nedelje biti umanjeni budžeti za još po 500 dinara.

U prethodnom pismu, sinoć je proglašeno da je završen zadatak po kojem su muškarci i žene podeljeni i proglašeno je da su žene pobedile. Zbog toga, one su dobile pravo da izraze neke želje, koje su realne u uslovima "Zadruge", a koje bi želele da im budu ispunjene.

U toku sastanka, Luna Đogani je sugerisala zadrugarkama da predlože jedno, iako je u pismu Veliki šef jasno naveo da svaka zadrugarka treba da kaže svoju želju i da ta želja bude realna. Luna je sugerisala svima da predlože da se ide u bioskop i kasnije su i druge zadrugarke navodile tu želju.

Veliki šef je imao zamerku na račun toga što su svi pod uticajem navele bioskop, i Luna je pobesnela, jer je indirektno ona prozvana u pismu.

– Niko nije rekao da treba da se usaglasite oko jedne želje ili da sve treba da želite isto. Ne možete da nas ubedite da baš svaka od vas ponaosob baš želi da ide u bioskop. Dakle, govorile ste neistinu i išle ste linijom manjeg otpora i slušale savetnike koji su na samom početku sastanka rekli da bi baš bilo dobro da svi poželite odlazak u bioskop. Iskreno, nije nam jasno, zašto bi bilo ko u uslovima u kojima živite, u situacijama kada svi pričate kako vam nedostaju vaši, gde često govorite da biste volele bar da ih čujete, poželeo da ode u bioskop i da gleda film. Zar je moguće da sve žene u Zadruzi više vole film nego svoje porodice i sebi drage osobe? Zar je moguće da niko nije rekao da želi da vidi i čuje nekog svog? - stoji između ostalog u pismu Velikog šefa. Luna je najviše negodovala zbog ovih prozivki jer je ona nagovarala sve da kažu da žele bioskop.

Osim toga, i Zlata Đurković je prozivala produkciju, jer ona tvrdi da je prethodnih dana često tražila da dobije poziv sa porodicom, ali da joj želju dosad nisu ispunili.

Pogledajte snimak:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.