SORAJA I LUNA IMALE DOGOVOR PRE ZADRUGE! Evo šta je problem sa Stanijom i poznatom starletom
Luna Đogani, Foto: Damir Dervišagić

ZADRUGA

SORAJA I LUNA IMALE DOGOVOR PRE ZADRUGE! Evo šta je problem sa Stanijom i poznatom starletom

Kontaktirala je preko zajedničkog prijatelja.

Objavljeno:

Soraja Vučelić i Luna Đogani navodno su imale dogovor pre početka druge sezone rijalitija "Zadruga". Kada je starleta čula da će na imanje u Šimanovcima jedan od takmičara biti i Vladimir Tomović, za koga se šuškalo da je bio u vezi sa njom, ona je stupila u kontakt sa blogerkom da joj pomogne.

Soraja već godinama pokušava da demantuje da je ikada bila intimna sa Vladom, ali joj to nikako ne polazi za rukom. Njih dvoje su učestvovali u jednoj od prvih sezona rijaliti programa "Veliki brat", gde su bili bliski, a od tada ih u domaćim medijima karakterišu kao par.

Sve je to i te kako smetalo Soraji, koja je uz pomoć Lune želela da, kako piše "Alo", "spere ljagu sa svog imena".

foto: Dragana Udovičić

- Kada je Soraja čula da će Luna po drugi put ući u "Zadrugu", kontaktirala ju je preko zajedničkog prijatelja. Njih dve su se tada čule, a starleta je imala samo jednu molbu za nju. Naime, ona je otkrila Luni da će jedan od takmičara biti biti i Tomović, te je zamolila da ga nagovori da demantuje da je ikada bio sa njom u vezi - kaže izvor za "Alo" i dodaje:

- Luna nije imala pojma o kome se radi, ali je pristala da joj izađe u susret. Obećala joj je da će, ako se ukaže prilika, dati sve od sebe.

foto: Printscreen Instagram

Da je priča tačna, potvrdila je i Đoganijeva u jednom od razgovora sa ukućanima.

- Mene je Soraja zvala pre nego što sam ušla u karantin i rekla mi da će ući neki Vladimir Tomović. Rekla je: "Probaj nekako da ga pitaš kroz priču, demantuj da smo bili zajedno, pošto on to govori." On je valjda pričao da su oni bili zajedno - ispričala je Luna, a potom dodala da je glavni razlog netrpeljivosti između Soraje i Stanije Dobrojević zapravo Vlada.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.