OGLASIO SE SUPRUG PEVAČICE: Vlada tvrdi: Ne smeta mi ako je Zlata GLEDALA u Tomovića
Zlata Đurković, Foto: Prinscreen

zadruga 2

OGLASIO SE SUPRUG PEVAČICE: Vlada tvrdi: Ne smeta mi ako je Zlata GLEDALA u Tomovića


Neki zadrugari tvrde da se Zlata zapravo zaljubila u Tomovića,

Objavljeno:

Stanija Dobrojević je sinoć u "Zadruzi" pomenula da se, dok je Vladimir Tomović bio u rijalitiju, Zlata Đurković gledala u njega i čak da se zaljubila u njega. Proverili smo kako na ovu priču reaguje Vlada Novaković, suprug ove zadrugarke.

foto: Printscreen

– Ne smeta meni ako je pogledala u nekog lepog muškarca. Nas dvoje zajedno komentarišemo da li je lepa neka žena ili muškarac. Bolje da je gledala u Tomovića, nego u Lepog Miću. Možda je odmerila kako izgleda, ali ne verujem da je ona flertovala sa njim - rekao je Vlada za Espreso.

Neki zadrugari tvrde da se Zlata zapravo zaljubila u Tomovića, a po rečima supruga ove pevačice, ta priča ne pije vodu.

– To je suviše mekana priča da bi pila vodu. Ne verujem u to - tvrdi muž pevačice i prokomentarisao je potom i optužbe na račun Zlate da je Tomoviću smestila diskvalifikaciju baš zato što se zaljubila u njega, pa mu se osvetila zbog toga što se on smuvao sa Stanijom.

foto: Printscreen

– Zlata je jako osetljiva kada joj se diraju deca. U sve joj diraj, ali u to ne. I jeste se ona svađala sa Tomovićem, ali ona nije jedina. I druge žene u "Zadruzi" su imale sukob sa njim, ali su se kola slomila na Zlati i na kraju je ona ispala jedina kriva zbog toga što je Tomović izbačen. I Zlata nije ni rijaliti igrač niti je ona tako moćna i vešta da izmanipuliše sve njih da smeste Tomoviću da udari Aleksandru i da bude izbačen.

Interesantno je da Vlada nema loše mišljenje o Tomoviću, i pored ove afere koja je aktuelna u "Zadruzi".

– Mislim da on nije loša osoba, već je sve bio samo splet okolnosti. Sećam se na početku rijalitija da je on Zlati davao hranu kada ona nije imala i da su bili dobri na početku rijalitija. Možda ne bi bilo loše da se on vrati u "Zadrugu" kako bi se raščistile neke priče koje su ostale u vazduhu - zaključio je Vlada na kraju ovog razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.