VODITELJKA PAROVA HITNO OPERISANA: Sve se zakomplikovalo kada su DOKTORI VIDELI OVO NA SNIMKU!
Voditeljka završila u bolnici, Foto: Printscreen

trpi jake bolove

VODITELJKA PAROVA HITNO OPERISANA: Sve se zakomplikovalo kada su DOKTORI VIDELI OVO NA SNIMKU!

Neko vreme je nećemo gledati na malim ekranima...

Objavljeno: 19:26h

Posle pojavljivanja u emisiji Upoznajte Parove gledaoci su se zabrinuli šta se dešava sa voditeljkom Jelenom Petković. Naime, ona jedno vreme neće voditi emisiju zato što je morala na hitnu operaciju.

Nakon što ju je zaboleo zub, voditeljka je shvatila da će biti nekih komplikacija i onda se ovim povodom oglasila za Alo.rs.

foto: Printscreen

- Operisana sam juče u privatnoj klinici i jako sam zahvala dr Jezdiću i dr Čakanu koji su sve dali od sebe da se što pre operišem i da se rešim problema koji se pojavio, ispričala je Jelena i dodala:

- Otkrili smo problem tako što me je zub zaboleo i kada smo odradili 3D snimak videli smo promenu u donjem delu vilice. Sada nažalost ne mogu tečno da govorim i imam jake bolove, ali sam kod kuće. Uzorci su poslati na biopsiju i sada čekamo rezultata za 10 dana. Ja sam optimista kao i svaki put pa se nadam da će sve proći u najboljem redu - istakla je Petkovićka i dodala da trenutno odmara zajedno sa svojom ćerkom Mašom.

foto: Printscreen

Sa nestrpljenjem svi očekuju njen povratak na male ekrane, kada će se ponovo naći u ulozi voditeljke emisije Upoznajte Parove.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.