PROCURIO ALEKSANDRIN PO*NIĆ: Sa OŽENJENIM dečkom snimala scene ŽESTOKOG SE*SA! Profi poze videlo pola NOVOG SADA
Foto: Dado Đilas

OPALAC!

PROCURIO ALEKSANDRIN PO*NIĆ: Sa OŽENJENIM dečkom snimala scene ŽESTOKOG SE*SA! Profi poze videlo pola NOVOG SADA

Sve izašlo na videlo.

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je snimila pornić sa novim, oženjenim dečkom! Popularna učesnica "Zadruge" je pre mesec dana započela vezu sa biznismenom iz Novog Sada s kojim je, pred ulazak u rijaliti pristala da ima seks pred kamerama.

foto: Prinscreen

- On joj je u toku seksa pred njen povratak u "Zadrugu" predložio da se snimaju, što je Aleksandra odmah prihvatila. Rekla mi je da je samu sebe iznenadila i napomenula da je zadovoljna filmom. Pohvalila se da im na nekim scenama i pozama pozavideli i profesionalni porno glumci. Aleksandra u njega ima apsolutno poverenja i zna da on taj video neće iskoristiti - rekao je starletin prijatelj. Uprkos tom obećanju, za taj snimak se brzo pročulo u Novom sadu, gde je Aleksandra iznajmila stan, a neki tvrde da su ga i odgledalo.

foto: Printscreen/ Instagram/ sandrasuboticss

- Meni je samo rekla da se snimala sa novim dečkom, bilo bi neumesno da joj tražim taj video. Međutim, nekoliko mojih poznanika se kune da su gledali taj pornić, čak su mi opisivali scene. Kažu da snimak počinje kadrom iz spavaće sobe, zatim seks nastavljaju na sofi u dnevnm boravku, pa u kupatilu, a na kraju su se snimali i na terasi! Ti poznanici su mi do detalja opisali raspored u stanu, u kom inače nikad nisu bili i po tome sam zaključio sam da snimak zaista postoji. Samo se nadam da se to neće pojaviti na internetu - priča izvor za Informer.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.