NADEŽDA JE VELIKA BRUKA ZA PORODICU! ODRIČEM JE SE: Biljićkin otac OČAJAN zbog njenog SE*SA pred milionima ljudi!
Otac javno osudio Nadeždino ponašanje, Foto: Printscreen

zgrožen ćerkinim ponašanjem

NADEŽDA JE VELIKA BRUKA ZA PORODICU! ODRIČEM JE SE: Biljićkin otac OČAJAN zbog njenog SE*SA pred milionima ljudi!

Dok je majka Slavica javno podržava šta god da uradi, otac Radoje Biljić smatra da nije smela opet da ponovi grešku koju joj nikada nije oprostio

Objavljeno:

Nakon što ju je majka Slavica Biljić javno podržala nakon se*sa sa Tomom Panićem pred milionima gledalaca, oglasio se i otac učesnice rijalitija "Zadruga 2" Nadežde Biljić, Radoje Biljić koji je se javno odriče.

Ne znam šta da kažem, mi je tako nismo vaspitali, već totalno drugačije. Meni je kao njenom ocu bilo neopisivo neprijatno i onda sa Mikijem Đuričićem, kao i sad sa Tomom. Ne znam šta da vam kažem. To je bruka za mene, bio sam besan što je to opet uradila pred kamerama. Opet nas je izložila neprijatnim pričama. Odričem je se! Dovela me je do toga da se pred svima stidim. Iako mi niko ništa u oči ne kaže, svestan sam da me iza leđa ogovaraju", priča vidno uznemireni Radoje.

Nadeždin otac trvdi da je majka i on nisu tako vaspitali
Nadeždin otac trvdi da je majka i on nisu tako vaspitalifoto: Printscreen Facebook

On dodaje da nije blag prema Nadeždi i da je zgrožen njenim brojnim skandalima. Radoje smatra da je osramoćen, i to mu jako teško pada, a onda se osvrnuo i na to što njegova supruga ima drugačiji pristup celoj toj situaciji.

Slavica u svemu vidi nešto dobro. Ja kao muškarac ne mogu ovo da podržim. Nismo je tako vaspitali, ona ima i brata, nije smela opet da ponovi istu grešku! Njih dvoje su dva različita sveta. On je miran i povučen dok je Nadežda sve kontra. Svestan sam da je u rijalitiju, drugačiji su uslovi nego u normalnom životu, ali ipak treba i razmišljati o životu spolja", ističe Nadeždin otac.

Ma šta da se desi, Slavica ćerki uvek progleda kroz prste
Ma šta da se desi, Slavica ćerki uvek progleda kroz prstefoto: Printscreen/Youtube

S druge strane, Nadeždina majka Slavica Biljić sve vreme nastoji da opravda ćerkino ponašanje.

Ona nema dečka i može da radi šta hoće, vidi se da joj Toma prija i nadam se da će ostati zajedno. Za njeno psihičko zdravlje je dobro da nastavi sa Tomom, pored njega je opuštena i srećna, a meni kao majci je bitno da vidim osmeh na njenom licu", zaključuje Slavica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.