NATAŠA BEKVALAC SE UDAJE PO ČETVRTI PUT: Evo KO je čovek koji je OSVOJIO novosadsku Barbiku! Ovo je ZA CEO ŽIVOT
Za pravu ljubav nikad nije kasno, Foto: Printscreen

FOR REAL

NATAŠA BEKVALAC SE UDAJE PO ČETVRTI PUT: Evo KO je čovek koji je OSVOJIO novosadsku Barbiku! Ovo je ZA CEO ŽIVOT

Pevačica je već izjavljivala da se neće zaustaviti na tri braka...

Objavljeno: 13:36h

Pevačica Nataša Bekvalac staće na ludi kamen i četvrti put, ekskluzivno saznaje Espreso.co.rs.

Naime, nakon tri propala braka, novosadska Barbika konačno je srela čoveka svog života i rešila da još jednom u svom životu izgovori sudbonosno "DA".

Natašin ljubavni život oduvek je intrigirao javnost jer se tri puta udavala, iz dva braka ima dve ćerke, a nakon poslednjeg razvoda od Luke Lazukića, koji je pratila teška priča o porodičnom nasilju, niko nije očekivao da će se ponovo usuditi da uplovi u bračne vode", priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Ona, međutim, nikada nije prestala da veruje u pravu ljubav, samo je nastojala da se to ne sazna kako bi se zaštitila svih uticaja spolja. Ljudi su puni predrasuda, a kako ona već nosi teško breme prethodnih neuspešnih ljubavnih odnosa, nije želela da iko komentariše njeno ponašanje i ozbiljne namere. Nataša smatra da je našla ljubav kakvu zaslužuje i čeka celog života.

Nata nikad nije prestala da veruje u ljubav
Nata nikad nije prestala da veruje u ljubavfoto: Printscreen/Instagram

Navodno, pevačica je u novu vezu uplovila vrlo brzo nakon pakla kroz koji je prošla sa Lazukićem.

Zato se tako brzo i oporavila od te priče, jer je dobila emotivnu podršku čoveka koji je u potpunosti razume i tretira kao pravu damu. Mnogi su primetili da nikada bolje nije izgledala i da blista i privatno i na nastupima. Taj čovek je veoma uspešan, ali javnosti nepoznat, i on je odmah hteo brak sa Natašom. Ipak, ona nije želela da žuri, već je sačekala da njena mlađa ćerkica Katja napuni godinu dana i da se sama potpuno oporavi od teškog perioda kroz koji je prošla zbog njenog oca Luke. Kada je osetila da je spremna, poželela je da da sebi još jednu priliku da bude apsolutno srećna. Pristala je da započne zajednički život sa novim partnerom, ali da ne potpisuju ništa. Nata i dalje veruje u ljubav, ali ostaje pri stavu da papir nije važan i da joj je u prethodim brakovima samo stvorio probleme i komplikacije", zaključuje za Espreso.co.rs izvor blizak pevačici i ističe:

Pevačica tek planira najlepše devojačko veče
Pevačica tek planira najlepše devojačko večefoto: Foto: Vladimir Šporčić

Osim što neće stati ispred matičara, Bekvačeva će sve ostalo uraditi po protokolu - devojačko veče sa sestrama i drugaricama, kao i intimno svadbeno veselje sa najdražim ljudima sa obe strane. Proslaviće u najužem krugu i zakleti se jedno drugome, bez potpisa, kako bi im ljubav duže trajala.

Ovim navodima ide u prilog i Natašina izjava iz prošlog septembra, kada je već bila u tajnoj emotivnoj vezi i podgrejala glasine da ne beži od četvrtog braka.

Na pitanje o tome koje joj je devojačko veče bilo najbolje – kada se udavala za Danila Ikodinovića, Ljubu Jovanovića ili Luku Lazukića kao iz topa rekla:

Tek ću imati svoje najlepše devojačko veče!"

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.