ANABELA UGOVORILA VEZU LUNE I MARKA?! Sada je sve jasno! Otkriveni svi detalji pevačicinog susreta s Miljkovićem!
Foto: Printscreen Youtube

SLUČAJNOST ILI SUDBINA?

ANABELA UGOVORILA VEZU LUNE I MARKA?! Sada je sve jasno! Otkriveni svi detalji pevačicinog susreta s Miljkovićem!

Povodom Dana zaljubljenih, Ognjen Amidžić je imao specijalnu emisiju u kojoj je ugostio zadrugare koji su u ljubavnoj vezi.

Objavljeno:

Gosti su bili David Dragojević i Ana Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora kao i Marko Miljković i Luna Đogani.

Tokom emisije Miljković je otkrio mnoštvo detalja vezanih za vezu sa Đoganijevom, a najviše je šokiralo otkriće da ga je Luna poljubila još u prošloj sezoni dok je bila u vezi sa Slobom Radanovićem, a spomenuo je i njenu mamu Anabelu Atijas.

foto: Printscreen / Youtube, Ami G Show

- Veoma dobro poznajem Lunu. Upoznao sam je od glave do pete. Njen očuh je mlađi od mene pet godina - rekao je Marko, a potom se Đoganijeva nadovezala:

- Tako je. Mamin muž je mlađi od nje dvanaest godina, a Marko je od mene stariji dvanaest godina - dodala je Luna, koju je Marko ispravio, istakavši da je od nje stariji, ipak, trinaest godina.

foto: Printscreen Instagram

- Ko razume shvatio je, ali Andrej pozdravljam te. Ja moram da priznam nešto. Prva stvar koja je mene zaintrigirala za Zadrugu 1 je Lunina mama, koja mi je u jednom kafiću gde smo se sreli pre Zadruge 1, rekla da je Luna potpisala ugovor. Anabela i ja smo se sreli pre nego što je Luna ušla. Tu me je zagolicala - nastavio je Miljković, a svima je očigledno da se to dogodilo u avgustu.

Bonus video

MILJANA POSLE NERVNOG SLOMA PRAVI ZOLI PAKAO OD ŽIVOTA! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga UNAKAZITI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.