POMINJE JOJ RAJKA! Stanija: Shvatila sam da me provocira, ali... (VIDEO)
Našla se na meti: Luna Đogani, Foto: prinscreen

nove provokacije

POMINJE JOJ RAJKA! Stanija: Shvatila sam da me provocira, ali... (VIDEO)

Da li će doći do sukoba njih dve?

Objavljeno: 07:46h

Tokom sinoćne emisije posvećene pitanjima gledalaca, Lunu Đogani su pitali da li je primetila da Stanija Dobrojević preko Marka Miljkovića pokušava nju da isprovocira.

U poslednjem izlaganju za Rajka sam shvatila da me i te kako provocira. Ja znam na šta cilja, ali ljudi ne znaju. Ja sam na to njoj rekla da ako hoće da me isprovocira, da to neće dobiti zato što meni nije interesantno da se sa njom raspravljam niti mi je to zanimljivo, dosadno mi je. Da sam htela da se svađam, mogla sam da se umešam u njihovu svađu, ali mene to stvarno ne interesuje. Može da priča šta hoće, neka se svađa sa njim, neka pominje i Rajka, Peru, Miku, Žiku, ja nemam veze sa tim. Ja nju ne pominjem u negativnom kontekstu ni u pozitivnom kontekstu. Ne vidim je, nije mi fokus rijalitija i to je to - rekla je Luna. Da podsetimo, Rajko je ime koje je Luna dala polnom organu Slobe Radanovića i zato blogerka u Stanijinim rečima prepoznaje provokaciju na račun bivše veze. Pogledajte kako je Stanija reagovala na ovaj odgovor!

BONUS VIDEO:

MILJANA POSLE NERVNOG SLOMA PRAVI ZOLI PAKAO OD ŽIVOTA! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga UNAKAZITI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.