STANIJA SE OPASNO NAMERAČILA NA DAVIDA: Starleta zavodila Dragojevića! Svima je bilo NEPRIJATNO! (VIDEO)
Stanija je tokom žurke zavodljivo igrala ispred Davida, Foto: Printscreen Youtube

BACILA OKO NA NJEGA

STANIJA SE OPASNO NAMERAČILA NA DAVIDA: Starleta zavodila Dragojevića! Svima je bilo NEPRIJATNO! (VIDEO)

Njeno ponašanje privuklo je pažnju nekolicine zadrugara

Objavljeno:

Sinoćna žurka u Zadruzi će se, po svemu sudeći, danima prepričavati, budući da je došlo do brojnih preokreta kada su u pitanju međuljudski odnosi zadrugara.

Onaj odnos koji je svakako privukao najveću pažnju jeste između Ane Korać i Davida Dragojevića, čija je ljubavna veza upala u ozbiljnu krizu, zbog kojih je došlo do svađe, a potom i Koraćkinog odlaska iz njihovog zajedničkog kreveta. Međutim, pre nego što je došlo do žestoke svađe emotivnih partnera, došlo je do još jedne za mnoge neočekivane situacije, koju su primetili pojedini zadrugari, ali i gledaoci kraj malih ekrana.

foto: Printscreen Youtube

Naime, atraktivna zadrugarka Stanija Dobrojević je tokom sinoćnje žurke održane u kazinu dala sve od sebe da pridobije pažnju Davida Dragojevića, inače Aninog dečka. Kao što su mogli primetiti svi koji su do ranih jutarnjih sati pratili žurku u Zadruzi, crnokosa zadrugarka sve vreme je Davida "gutala pogledom", trudila se da mu privuče pažnju, a kada joj to nije pošlo za rukom, onda je zavodljivo igrala i uvijala se oko njega ne bi li ga opčinila.

Njeno ponašanje privuklo je pažnju nekolicine zadrugara, među kojima je bio i Toma Panić, koji je u jednom trenutku Davidu skrenuo pažnju i ukazao mu na namere Dobrojevićeve. Međutim, uprkos tome što je mnogima bilo jasno, kako kažu, da Stanija pokušava da ga opčini, David nije pridavao pažnju onome što mu je Panić rekao.

foto: Printscreen Youtube

Da li se sinoć sjajno raspoložena Stanija opustila više nego što je trebalo, te je svojom igrom učinila da mnogi pomisle da Davida želi da preuzme za sebe i umeša se u njegovu vezu sa Anom, ili je pak zavodljivim pogledima i osmesima svesno želela da privuče Dragojevićevu pažnju i unese nemir u njegovu vezu sa Anom, koja je zbog svega što se izdešavalo sinoć na staklenim nogama, prosudite sami, a nema sumnje da će istinu najbolje pokazati vreme.

Kako je Stanija zavodila Davida pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

MINA PRIZNALA GOCI DA SU ODVELI MALOG ŽELJKA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.