ODVRATNO! Marijana je u WC-u uradila nešto što će zgroziti CELU SRBIJU! (VIDEO)
Higijena - katastrofa, Foto: Zadruga

katastrofa

ODVRATNO! Marijana je u WC-u uradila nešto što će zgroziti CELU SRBIJU! (VIDEO)

Bez osnovnog vaspitanja

Objavljeno:

Zorica Marković, Jelena Krunić i Dragana Mitar su sinoć posle žurke završile u kupatilu gde su tračarile. Njima se u jednom trenutku pridružio i Pavle Jovanović. Sve to ne bi bilo ništa čudno da u tim trenucima na WC šolji nije sedela Marijana Zonjić, koja je obavljala svoje fiziološke potrebe.

I ne samo što je sporno to što ona obavlja nuždu u prisustvu drugih zadrugara, već ono što je potom uradila zgrozilo je svakog ko drži do higijene. Ona je obavila nuždu i normalno je bilo za očekivati da nakon nužde opere ruke. Ali ne, ona je tim istim rukama, kojima je dodirivala svoju intimnu zonu, potom bez prethodnog pranja, direktno dodirivala lica Zorice, Jelene i Dragane.

Neke zadrugarke traže da ih produkcija odvede kod dermatologa, ali kada se pogledaju ovakve situacije, onda je jasno zašto neke devojke imaju "upaljeno" lice jer ono je najčešće posledica loše higijene.

Pogledajte snimak sporne situacije iz WC-a!

BONUS VIDEO: TI SI NAJOMRAŽENIJA OSOBA NAPOLJU, DA LI TI TO TREBA? Ivana ušla u rijaliti i održala mužu lekciju! Posle ovoga se RASPLAKAO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.