SAD NAM JE JASNO ZAŠTO BANE DRAMI KAD ZERINA PIJE: Hećova pre Zadruge bila U KOMI zbog alkohola!
Zerina i Bane i dalje imaju turbulentan odnos, Foto: Printscreen

JEZIVO

SAD NAM JE JASNO ZAŠTO BANE DRAMI KAD ZERINA PIJE: Hećova pre Zadruge bila U KOMI zbog alkohola!

Dobro obavešten izvor blizak rijaliti takmičarki otkriva da je Hećova bila u depresiji i da je non-stop pila

Objavljeno:

Kontroverzna učesnica druge sezone Zadruge Zerina Hećo u rijalitiju trenutno pokušava da izgladi odnose sa bivšim dečkom, Banetom Čolakom, s kojim je posle raskida na ratnoj nozi.

Iako je Zerina pred ulazak na imanje u Šimanovcima izjavila da je srećna i da joj u životu cvetaju ruže.

Dobro obavešten izvor blizak rijaliti takmičarki otkriva da je Hećova bila u depresiji i da je non-stop pila, čime je u jednom trenutku ugrozila život.

foto: Printscreen Youtube

- Zerina je pre Zadruge planirala život sa Banetom, ali ju je non-stop mučilo to što posle izlaska iz Parova nije mogla da nađe stalan posao. Imala je dobru ušteđevinu od rijalitija, ali je znala da je sve to samo privremeno i da od toga ne može da se izdržava na duže staze. Bane ju je ubeđivao da nema potrebe da brine i da on može da radi za oboje dok ona u Beogradu ne stane na noge i da će njenoj ćerki obezbediti sve što joj bude trebalo. Objasnio joj je da njegova majka Jasmina neće dopustiti da se oni muče i da ostanu bez krova nad glavom - započinje priču izvor.

foto: Printscreen

- Zerina nije mogla da podnese da je Bane izdržava i da njena ćerka gleda kako joj majka sedi kod kuće i ne radi. Počela je da se opija i svako veče je odlazila u jedan kafić u kom je ostajala do kasno i u stan bi se vraćala mortus pijana. Čolak je znao šta ga čeka kad god bi Zerina rekla da ide na piće sa drugaricama i gde može da je nađe. Baneta je znao gazda lokala u koji je Zerina odlazila, pa ga je jedno veče pozvao i rekao mu da hitno dođe jer se Zerina onesvestila. S drugaricom je pila votku i sve vreme su se glasno smejale, a konobar koji je tada radio čuo je prasak i video da je Zerina pala između dva stola. Odmah je dotrčao i pokušao da je povrati. Umivao ju je hladnom vodom, a kad je Bane stigao, počeo je da je trese. Ona nije reagovala, pa su odmah pozvali Hitnu pomoć - otkriva sagovornik Srpskog Telegrafa i nastavlja:

foto: Printscreen/ DailyMotion

- Po prijemu u bolnicu doktori su konstatovali da je Zerina pala u komu usled prevelike količine alkohola. Doktori su je odmah priključili na infuziju, pa su je na odeljenju zadržali pet dana kako bi mogli da prate njeno stanje. Kada je došla sebi, rekli su joj da ne bi trebala da konzumira žestinu i da, ako baš mora popije, unos alkohola svede na minimum.

Bonus video

MILJANA LOMILA KAMERE, PA RAZVALILA VRATA SINOVLJEVE SOBE I KLELA GA: Željko da mi umre, izlazimo odavde, da mi umre Željko! UŽAS!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.