LUNA UZELA GLAVNU NAGRADU! A NEMA ŠANSE da pogodite KOJU PESMU JE PEVALA!
Zadrugovizija je počela i imamo pobednike!, Foto: Zadruga

zadrugovizija

LUNA UZELA GLAVNU NAGRADU! A NEMA ŠANSE da pogodite KOJU PESMU JE PEVALA!

Bilo je iznenađenja za mnoge

Objavljeno: 08:49h

Sinoć smo dobili pobednike druge "Zadrugovizije" u drugoj sezoni "Zadruge". Jednog pobednika odredio je novinarski žiri, jednog stručni žiri, jednog pobednika su izabrali glasači na društvenim mrežama, a o tome ko uzima glavnu nagradu su odlučivali i gledaoci SMS glasovima.

Najviše poena od novinara dobila je ekipa u kojoj su bili Miljana Kulić, Marija Kulić i Lazar Čolić. Oni su zajedno izveli pesmu "Dečko mi je umoran" ubijene pevačice Ksenije Pajčin.

Na društvenoj mreži "Facebook" najviše glasova su dobili David Dragojević i Ana Korać. Njih dvoje su izveli pesmu "U tvojim kolima" koju u originalu izvodi Anabela Atijas i Ivan Ivanović poznatiji kao Đus.

Miljana Kulić na Zadrugoviziji!
Miljana Kulić na Zadrugoviziji!foto: Printscreen / Zadruga

Glasao je i stručni žiri u čijem sastavu su bili Marko Kon, Sandra Afrika, Milena Ćeranić, Katarina Živković i Viktorija. Od njih najviše poena je dobila ekipa u kojoj su bili Nenad Aleksić Ša, Ljuba Pantović, Aleksa Savić, Mina Vrbaški i Marko Marković. Oni su izveli pesmu pesmu "Kraljevi grada" MC Stojana i Ace Lukasa.

Ipak, kao i na prošloj "Zadrugoviziji", i na ovoj glavnu nagradu osvojila je Luna Đogani. Ovog puta Savo Perović i ona su bili u zajedničkoj ekipi. Njih dvoje su izvelu pesmu "Pravo vreme" Maje Berović. Luna je posebno iznenadila zbog provokativnog stajlinga koji je odabrala za ovaj nastup, a žirija je dobila veliki broj komplimenata i na račun koeografije i na račun pevanja.

BONUS VIDEO:

GOLA ZADNJICA, VISOK REP, SVE USKO... Luna Đogani izdominirala na sceni, uvijala se kao nikad do sada! CEO STUDIO GRMI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.