DOBRA SI GLUMICA, BAŠ SAM SE POTRESLA: Luna GRCA U SUZAMA zbog Sanjinih reči! Da li je pevačica u pravu?
Luni je krivo što Sanja i Matora ne žele da se druže s njom, Foto: Printscreen

SUKOB

DOBRA SI GLUMICA, BAŠ SAM SE POTRESLA: Luna GRCA U SUZAMA zbog Sanjinih reči! Da li je pevačica u pravu?

Sanja i njena devojka Jovana Tomić Matora i u Zadruzi 2 ostale su pri svom stavu da ne žele da izglade odnose sa blogerkom

Objavljeno:

Luna Đogani se teško nosi sa činjenicom da Sanja Stanković, sa kojom se u prvoj sezoni Zadruge najpre družila a zatim posvađala, ne želi da se pomiri sa njom.

Sanja i njena devojka Jovana Tomić Matora i u Zadruzi 2 ostale su pri svom stavu da ne žele da izglade odnose sa blogerkom, a Sanja koja se pre nekoliko dana ponovo uselila na imanje u Šimanovcima i nije imala lepe reči za Đoganijevu.

foto: Printscreen

Tokom "Igre istine", koja je sinoć održana Savo Perović je upitao Lunu da objasni zašto je plakala zbog Sanje i Matore, a ona je tada ponovo briznula u plač.

- Ono što hoću da kažem, jeste da od kada sam ušla ovde, nisam se družila sa njom, zbog pređašnjih sukoba. U početku sam bila super sa obema, ali sam upala u čauru neke, nazovimo ljubavi i onda sam se odvojila od svih prijatelja. I uvek su bile tu za mene, baš zato mi je i krivo jer se sve to tako završilo. Bilo je baš ružnih stvari, ali smatram da nisam uradila baš ništa toliko strašno, da one ne razgovaraju sa mnom, da ne dobijem šansu da popričam sa njima. Kada sam ovde ušla i videla Jovanu, bilo mi je teško kada sam videla da je samo prošla pored mene, kao i Sanja. Na sve načine sam pokušala da priđem Jovani, ali nisam uspela, jer me je Jovana kulirala - rekla je Luna.

foto: Printscreen

- Dobra si glumica, baš sam se potresla. Ti si rekla da se više ložiš na Jovanu nego na Marka. Praviš se ovde dobra, a znamo da nikog ovde ne podnosiš, jer si ti Luna Đogani - vikala je Sanja, koju nisu dotakle Lunine suze.

Bonus video

MODELSICA OPASNO PONIZILA BIVŠEG, ČAK JU JE I MIĆA NAZVAO KU.VOM: Dragana priznala zašto Pavla neće ni pogledati posle RIJALITIJA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.