SVAKA DRUGA OSOBA U SRBIJI IMA PROBLEMA SA SRCEM: Rešite ih se na ovaj jednostavan način
povedite računa o zdravlju srca na vreme, Foto: Profimedia

EFIKASNO REŠENJE

SVAKA DRUGA OSOBA U SRBIJI IMA PROBLEMA SA SRCEM: Rešite ih se na ovaj jednostavan način

Ne zanemarujte simptome

Objavljeno: 04.01.2019. 12:59h
  • 13

Sve što vam je potrebno je Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji:

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
- Otklanja posledice posle infarkta
- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
- Reguliše pritisak
- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Komplet sastavljen od 3 proizvoda (biljnih kapi) na bazi biljnih ekstrakata namenjen jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Antistres biljne kapi br. 33 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata odoljena, matičnjaka, kantariona, lavande i nane, namenjen ublažavanju stresa i nervne napetosti.

Corvit biljne kapi br. 34 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga, hajdučke trave, rusomače, srdačice i peršuna, za pravilan rad srca.

Cirkul biljne kapi br. 35 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga, bele imele, divljeg kestena, ruzmarina, koprive i omana, namenjen poboljšanju cirkulacije.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

Šta kažu korisnici, koja su njihova iskustva?

O biljnom kompletu Antistres + Corvit + Cirkul za srce koji postoji preko 30 godina ima podosta priča, a ovo su samo neke od njih:

Rezultati već posle prvog kompleta

"Nedavno sam doživeo moždani udar i otpušten sam iz bolnice sa prognozom lošom po moj život. Nisam mogao da jedem, imao sam velike bolove u grudima, vrlo slabo sam govorio… Već posle prvog kompleta koje Steva Marić daje za ovo stanje, mogao sam da se bolje krećem, prvi put sam mogao i da sednem, počeo sam da govorim, bolje jedem, nemam više bolova u grudima, a što je najvažnije, regulisao sam probavu i nema više bolova ni u stomaku. Trenutno sam pri kraju trećeg kompleta."

Aleksandar P. (73), penzioner iz Beograda

Kapi za srce

"Ja više nisam mogao da hodam i prestao sam da izlazim iz kuće. Bio sam stalno sve umorniji, a bol u grudima bio je sve češći. Sin mi je iz Beograda doneo BIO-TEO komplet čajeva i kapi za srce i ja sam počeo da ih pijem bez neke nade, međutim, prevario sam se! Svakim danom osećao sam sve veću snagu. Prvo sam počeo duže da sedim ispred kuće, a posle drugog kompleta, opet sam sa starim društvom išao u duge šetnje, a i po kući sam počeo da radim.

Petar I (62), penzioner iz Novog Sada

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

foto: Promo

Antistres + Corvit + Cirkul je registrovani dijetetski suplement upisan u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 13317/2018 od 20.09.2018. godine.

Česta pitanja i odgovori

Koliko dugo se mogu upotrebljavati biljne kapi pojedinačno ili u obliku kompleta?

Preporučuje se konzumiranje dva kompleta u kontinuitetu, uz primenu pravilnog higijenskog-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara. Posle dva kompleta može se napraviti pauza od nedelju dana pa nastaviti sa sledećim. Obično prve godine korisnici popiju između dva i osam kompleta, a zatim po jedan ili dva godišnje.

Prvi komplet se pije 30 do 45 dana, svaki sledeći 20 do 30 dana.

Da li se mogu smanjiti ili izbaciti lekovi u toku uzimanja Bio-Teo proizvoda?

Uz upotrebu biljnog kompleta ili kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom i izvršene objektivne zdravstvene kontrole koja se preporučuje posle svaka dva kompleta ili češće.

Ukoliko se piju lekovi kako postupiti?

Između unošenja potrebnih lekova i kapi preporučuje se da se prave pauze 30-60 minuta, a može i nekoliko sati kao i kod pojedinih vrsta hrane.

Ukoliko biljne kapi piju osobe koje misle da su teži bolesnici ili osetljivije osobe na hranu, piće i slično kako postupiti?

Takve osobe mogu da uzimaju po 5 kapi i duži vremenski period od 7 dana, odnosno tokom celog prvog kompleta, zatim povećavati dozu kod drugog kompleta na onoliki broj kapi pri kojima se najbolje osećate, ali do maksimalne doze od 30 kapi.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media