LUNA U SUZAMA, NE MOŽE DA PODNESE TO ŠTO SE VIŠE NE DRUŽE S NJOM: Znam zašto me ti ne voliš - zbog Kije! (VIDEO)
Luna teško podnosi to što je Sanja ignoriše, Foto: Printscreen

TEŠKO JOJ JE

LUNA U SUZAMA, NE MOŽE DA PODNESE TO ŠTO SE VIŠE NE DRUŽE S NJOM: Znam zašto me ti ne voliš - zbog Kije! (VIDEO)

Tvrdi da Sanja nije iskrena

Objavljeno:

Luna Đogani se sinoć tokom igre istine rasplakala zbog toga jer je tužna što se Ana Korać i Jovana Tomić Matora sa njom ne druže otkad je na imanje ušla Sanja Stanković.

– Ja sam se osećala kao go*no kada ja svaki put priđem pored kreveta kod Ane i Jovane i hoću da im se obratim i Ana me iskulira i Jovana me iskulira. Osećam se kao go*no jer znam da ništa tako ružno nisam uradila njima da bi me one tako kulirale i jednostavno želela sam da mi pruže šansu samo da popričam sa njima da im pokažem da mi je stalo do njih stvarno i Ana mi je jako draga i Jovana - rekla je Luna.

foto: Printscreen

Sanja je prozvala Lunu da ima amneziju i da je zaboravila šta je sve pričala ranije. Na to je blogerka podsetila Stankovićevu da je oprostila onima koji su joj mnogo gore reči uputili i navela je Miljanu Kulić i Mikija Đuričića. Đogani je i istakla da je uverena da Sanja nju ne voli zbog druge strane, odnosno Kije.

Bonus video

POBEGLA BIH IZ KOŽE I VRIŠTALA, NISAM NI U LUDILU TO OČEKIVALA: Aleksandra se stidi Karađorđa kom je videla GOLU ZADNJICU, pa otkriva zbog čega njen otac radi GNUSNE stvari!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.