BLUDNE RADNJE? Dorotea: Zavlačio si ruku ispod, to ti nisam dozvolila! Snežana: Bane može da ide u zatvor! (VIDEO)
Bludne radnje u zadruzi, Foto: Prontscreen/ Pink TV

Šokantno

BLUDNE RADNJE? Dorotea: Zavlačio si ruku ispod, to ti nisam dozvolila! Snežana: Bane može da ide u zatvor! (VIDEO)

Nije uspeo da se "opere".

Objavljeno: 08:17h

Pre dve noći, Bane Čolak je ležao u zatvoru u istom krevetu sa Doroteom Jovanović. On je sinoć tvrdio da ju je samo zagrlio kao sestru, međutim, Dorotea tvrdi da Čolak ne govori istinu.

- Otišla sam u zatvor opet i tamo sam sa Banetom normalno komunicirala i ja legla pored njega i nisam očekivala da će da zavuče ruku ispod tunike. Da si ti mene zagrlio, to bi bilo okej, ali ti si meni zavukao - rekla je Dorotea, nakon čega je Bane krenuo da je prekida ironičnim komentarima da je zapravo on zaljubljen u nju.

- On se boji mojih reči. Ja ne smatram da se ja Banetu sviđam. Ja zaista mislim da je Bane malo psihički poremećen i da je zato to uradio zato što je bolestan za Zerinom i zato što je ljubomoran i valjda hoće da uradi nešto što bi Zerini naškodilo pa ga tera njegov bolesni um da to uradi - rekla je Dorotea i dodala:

- Zašto je on meni zavukao ruku ispod tunike? Tunika nije bila kratka. Ja sam sinoć jako bila nervozna i potpaljena. Svađala sam se, nisam znala da ti je slava. Ali što ti za svoju slavu da meni zavlačiš ruku ispod tunike?

- Zato što se ložim na tebe! - odgovorio je Bane.

- Ne ložiš se na mene, ti si bolestan - rekla mu je Jovanovićeva.

Inače, nešto kasnije je bilo pitanje upućeno bivšoj sudinici Snežani Ilić u vezi sa ovim incidentom i ona je rekla da se ovaj slučaj može okarakterisati kao bludna radnja, ali ne i silovanje, i da zbog toga što je Bane to uradio bez

Doroteine dozvole, on može da završi čak i u zatvoru.

BONUS VIDEO: POLJUBAC KOJI JE PROMENIO SVE! Zerina sada hoće samo njega: Rešila se Čolaka ZAUVEK?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.