NEĆU DA SE ČOLAK POMINJE UZ MOJE IME: Dženan POBESNEO na pomen UČESNIKA ZADRUGE koji priča da ga je stvorio!
Dženan VS Čolak, Foto: Printscreen

ON MU JE I dalje bolna tačka

NEĆU DA SE ČOLAK POMINJE UZ MOJE IME: Dženan POBESNEO na pomen UČESNIKA ZADRUGE koji priča da ga je stvorio!

Pevač i dalje izbegava temu Baneta Čolaka i njihovih zajedničkih nastupa

Objavljeno: 16:07h

Pre nekoliko meseci, učesnik rijalitija "Zadruga 2", Bane Čolak izneo je pred ostalim učesnicima nešto što je uzdrmalo i javnost.

Naime, Bane je ispričao kako je svojevremeno nastupao sa Dženanom Lončarevićem, i kako je pevač na svojim počecima nastupao za sitne pare, pa je ovim izlaganjem izazvao opštu pometnju.

Dženan pobesni kad mu se spomene Čolak
Dženan pobesni kad mu se spomene Čolak foto: Printscreen

Zabrinuti Dženan Lončarević, tvrdio je potom da ne poznaje Baneta, i da ga nikad u životu nije čak ni video, na šta je učesnik "Zadruge 2", koji je saznao za Lončarevićev odgovor, odmah uzvratio:

foto: Printscreen

- Čuo sam da je Dženan izjavio da me ne poznaje i da ne zna ko sam. Mogu samo da kažem da je to čista laž. Dženan je nastupao na početku svoje karijere u jednom klubu u Užicu u kojem sam ja radio kao resident DJ tako da priča da ne zna ko sam ja automatski pada u vodu. Kod Dženana izgleda vlada popularna amnezija, pa se ne seća perioda kada je pevao po klubovima za sitne pare, a ako je on zaboravio kako je počeo i gde, to je već njegov problem - rekao je Bane između ostalog tada.

Bane tvrdi da se znaju od ranije, a da Dženan ima amneziju
Bane tvrdi da se znaju od ranije, a da Dženan ima amneziju foto: Printscreen

Dženana smo zatim sreli na snimanju novogodišnjeg programa RTS - a, i između ostalog ga zamolili da nam prokomentariše celu ovu priču, kako bi na nju mogla konačno da se stavi tačka.

- Nema potrebe da više komentarišem na tu temu, mislim da nema potrebe da se taj dečko pominje preko mog imena - ljutito je odgovorio Dženan, kojem se po izrazu lica ipak videlo da mu je ovo bolna tačka, te da i te kako ima problem da priča i bude sasvim otvoren na ovu temu.

A kako je to izgledalo, pogledajte u videu koji sledi:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.