NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM DOK SAM BILA TRUDNA: Ljuba Pantović otvorila dušu i progovorila o TEŠKOM životu! (VIDEO)
Ljuba Pantović je danas u razgovoru sa Rebekom Popović i Natašom Moskvom možda otkrila šta je njen cilj učestvovanja, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM DOK SAM BILA TRUDNA: Ljuba Pantović otvorila dušu i progovorila o TEŠKOM životu! (VIDEO)

Takmičarke su bila potresene njenom pričom

Objavljeno:

Ljuba Pantović je danas u razgovoru sa Rebekom Popović i Natašom Moskvom možda otkrila šta je njen cilj učestvovanja. Spomenula je da je tokom trudnoće bilo perioda kada je bila gladna. Nije imala lepe reči za oca njene dece, Karađorđa Subotića.

- Bilo je perioda u trudnoći kada sam bila gladna. Glupo mi je bilo da zovem svoje društvo, bila me je sramota od njega - započela je Ljuba.

Ona je nastavila da priča kako je razočarana u način života njene ćerke, ali i da joj je bilo mučno da gleda kako je ona vrištala od besa kada je videla svog oca na vratima sa sve njegovom verenicom Ivanom Vrbaški.

-Ja sam sada svoja žena. Želim za moju ćerku ono što imam ja. Školu i da zarađujem sama za sebe, da ne zavisi od bilo koga. On je ušao ovde i počeo da je zeza kako je ona debela. Jeste da izgledam, kako izgledam, mogu da je savetujem. Ja to za nju ne želim, želim da joj pomognem. Kada sam videla da vrišti, bilo mi je krivo - rekla je ona dok ju je Rebeka pomno slušala.

Pogledajte video-snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.