U ZADRUZI NIKAD BURNIJE: Aleksandra, David i Ljuba ređali uvrede, a onda otkrili MRAČNE TAJNE! (VIDEO)
Ljuba, David i Aleksandra u svađi, Foto: Printscreen

RASKRINKAVANJE

U ZADRUZI NIKAD BURNIJE: Aleksandra, David i Ljuba ređali uvrede, a onda otkrili MRAČNE TAJNE! (VIDEO)

Ljuba je sinoć ušla u Zadrugu i napravila totalnu pometnju

Objavljeno:

I ove nedelje su zadrugari imali prilike da demenatuju tvrdnje koje se pričale o njima. Voditelj Milan Milošević okupio je zadrugare za crnim stolom, a oni su počelii sa izlaganjem. Reč je dobila Ljuba Pantović, a zatim David Dragojević.

- Što više etiketa, ja sam pristupačniji i sve mi je bolje - počeo je David.

Fitnes insturktorka je odmah ustala, prekinula Davidovo izlaganje i optužila ga da je do sada izneo pregršt laži na njen račun, ali da nije vreme da to sve sada iznese. Ona je, takođe, najavila da će tek progovoriti, iako joj je Aleksandra pretila da će i ona izneti njene najmračnije tajne.

- Ti si se u*rao jer se plašiš. Evo, već bežite! Ma hajde, slizao si se sa pi*kom! Ja ovde neću da igram takvu igru. Ti hoćeš sad da ja tebe napadam da bi ti ispao žrtva, nećeš lagati o meni. Laži o sebi, svom bratu, porodici i poslu - rekla je Ljuba.

- Ti sama pišeš članke i šalješ novinarima, o čemu ti pričaš?! Ti sama izmišljaš laži o sebi - rekao je David, sa kojim je i Aleksandra bila saglasna.

- Vi ste prodali priču da ćete ovde da pravite dete, a onda s*reš kako te nije pipnuo osam meseci - vikala je Pantovićeva.

- Ti si iskompleksirana jer sada moraš da imaš kadar preko mene. Ti ovde ne bi ušla da nema mene. Da li si ti svesna da te nema, ako mene nema - provocirala je Aleksandra svoju majku, sa kojom je ušla u žestoku raspravu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.