ONA JE UVEK AROGANTNA: Dina otkrila zbog čega ima takav STAV prema UČESNICIMA! (VIDEO)
Dina Galorina, Foto: preenrscreen

PAROVI

ONA JE UVEK AROGANTNA: Dina otkrila zbog čega ima takav STAV prema UČESNICIMA! (VIDEO)

Otvorila je dušu i pokazala emocije

Objavljeno:

Dina Glorina je po mišljenju mnogih trenutno najatraktivnija takmičarka vašeg omiljenog rijaliti parova "Parovi", u toku sinoćne žurke prisetila se nekih svojih događaja iz prošlosti i u razgovoru sa svojim cimerom Vladimirom Savićem Medom otvorila dušu i pokazala svoje emocije, koji joj je pružio utehu i brisao suze.

- Mogu da imam milione, mogu da budem u zlatu, ali kunem ti se u sve na svetu, ali kunem ti se u sve na svetu, da ja ne želim to, ja samo želim ljubav i pažnju od roditelja, od dečka, od muža, ali to nikad nisam imala a počela sam da dobijam druge stvari. - požalila se Dina Medi.

- Da, ali veruj mi da nekad možeš da se provedeš bolje sa 2000 dinara nego sa 1000 evra u džepu. - pokušao je Meda da je uteši.

- Ja i dan danas imam prijatelje koji nemaju ni para, nemoju ni posao ali su pravi prijatelji! A dobijam popularnost, slavu, imam pare i sve to, imam svoj stan, svoj auto, svoje dete na prvom mestu, ali kunem ti se Bogom da me to ni malo ne čini srećnom ali zbog neke moje prošlosti, zato sam ja uvek arogantna! - bila je iskrena Dina.

Bonus video

KARAĐORĐE SUBOTIĆ OTKRIO KOLIKO JE ROBIJAO U ZATVORU: Miki ga ispitao do detalja! Dok su drugi gledali porniće, ja sam radio OVO!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.