TEODORA ISKULIRALA LUNU PA DOŠLA DA JOJ SE PRAVDA: Osećam se jako jadno!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

NEKAD SU BILE DOBRE DRUGARICE

TEODORA ISKULIRALA LUNU PA DOŠLA DA JOJ SE PRAVDA: Osećam se jako jadno!

Luna nije krila da se osećala grozno kada je Teodora zaobišla nju

Objavljeno:

Teodora Džehverović je zaprepastila gledaoce zbog toga što je sinoć iskulirala Lunu Đogani i nije htela sa njom da se pozdavi na početku žurke u "Zadruzi". Pevačicin potez je naročito povredio blogerku. U jednom trenutku, Džehverovićeva je izgleda shvatila da je postupila na pogrešan način i pokušala je da se opravda Luni.

– Napravila sam problem. Osećam se jako jadno. Nisam ovde došla da bilo šta rešavam i bilo kakav problem sa bilo kim. To što se desilo, mogu reći da sam imala tremu. Ne želim da mi prilaze petoro ljudi. Ti znaš u kom sam ja fazonu. Meni stvarno ne treba da dolazim ovde i da raspravljam da li sam se tebi javila. Videla si da sam bila u haosu, pogledala sam te i nasmejala ti se, ali dobro nema veze – rekla je Teodora Luni i tvrdila je da nije namerno iskulirala blogerku.

Luna nije krila da se osećala grozno kada je Teodora zaobišla nju, ali se pevačica pravdala da nije namerno i da blogerka ne treba da misli da su svi protiv nje i da rade nešto namerno.

BONUS VIDEO: OKUPILE SE DA OGOVARAJU LUNU ĐOGANI: Moskva, Rebeka i Dragana iznele sav njen PRLJAV VEŠ! Vi niste čuli kada je ona...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.