ŽELI DA SE SKRASI: Iako još nije zaboravio PRVU ljubav, Lakić planira BRAK sa Cokom!
Nikola Lakić, višestruki učesnik rijalitija "Parovi", Foto: preenscreen

parovi

ŽELI DA SE SKRASI: Iako još nije zaboravio PRVU ljubav, Lakić planira BRAK sa Cokom!

Nada se da će ga Aleksandrina porodica prihvatiti

Objavljeno:

Nikola Lakić, višestruki učesnik rijalitija "Parovi", sinoć je šokirao mnoge kada je rekao da su njegova devojka Aleksandra Tasić i on čvrsto odlučili da u rijalitiju naprave bebu.

Međutim, iznenađenjima nikad kraja. Naime, pored ove informacije, Nikola je ušao u žestok sukob sa cimerkom Jovanom Novakov, koja mu je u naletu besa udarila šamar.

1. Jučerašnja svađa sa Jovanom Novakov Šmizlom privukla je veliku pažnju. Da li je do rasprave došlo zbog tvojih komentara na račun Gastoza ili je pak nešto drugo razlog?

Šmizla i Lakić u svađi
Šmizla i Lakić u svađi foto: Printscreen

- Svađa između Šmizle i mene nije prva zbog Gasttozza.Bilo ih je i prethodne sezone, kada je Jovana prenosila informacije upravo njemu iz spoljnog sveta. Ona ovde nikome nije prijatelj, niti će biti.To pokazuje iz dana u dan. Šta više pričati o ženi čiji je karakter ravana nuli. Devojka nema manire, poštovabnje prema svojim roditeljima, a kamoli nešto drugo.Reči koje je uputila drugima, bljuvotine, pa čak i udarci na račun Jelene, Ivana, a juče i mene, su za svaku osudu. Međutim, oni su se prepoznali, udružili i oformili klan, a ja nikada neću biti deo ekipe uličara.

2. Sinoć si izjavio da želiš dete sa Cokom i da radite na prinovi.Imao si mnogo devojaka, čak si spominjao i svoju veliku ljubav, ali zbog čega Coka? Da li je ona zaista ona prava ili jednostavno misliš da ti je vreme da se skrasiš?

Coka i Nikola
Coka i Nikola foto: Printscreen

- Prva ljubav zaborava nema i uvek se sećamo ne samo te prve, već svih ljubavi sa kojima smo proveli lepe trenutke, a ono loše zaboravljamo. Coka je unela dosta vedrine u moj život, stala ispred mene kada je u pitanju njena porodica. Iz dana u dan dokazuje koliko me voli, mlada je i jako lepa što mi još više odgovara. Davno mi je bilo vreme da se skrasim i ostvarim kao otac, ali sada mislim da je to taj trenutak i da je ona prava.

3. Cokini roditelji i dalje ne podržavaju vašu ljubav, a tvoja sestra Neda takođe nije za vašu vezu. Da li vam smeta što nemate podršku porodice i da li ćete uprkos tome nastaviti sa vašim planovima za budućnost?

- Siguran sam da će Cokini roditelji prihvatiti našu ljubav kada za to dođe vreme. S obzirom na to da je moj otac došao na roditeljski sastanak nakon tri sezone provedene u parovima i podržao nas, to je dovoljan pokazatelj šta on kao glava porodice ispred svih ostalih članova misli. Seka je u početku podržala Coku i mene tako da sam ubeđen da će na kraju sve biti kao iz bajke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.