ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U PAROVE: Kada čujete ko ulazi sa njim ŠOKIRAĆETE SE!
Zoran Marjanović ulazi u "Parove", Foto: preenscreen

PAROVI

ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U PAROVE: Kada čujete ko ulazi sa njim ŠOKIRAĆETE SE!

Biće pod budnim okom javnosti

Objavljeno: 08:47h

Voditeljke TV Hepi najavljuju nove učesnike rijalitija koji će u toku sledeće nedelje postati ravnopravni takmičari sa onima koji su trenutno u vili. Bojana Ristivojević otkrila je ukućanima da će to biti jedna porodica, a produkcija, navodno, vodi pregovore sa Zoranom Marjanovićem i njegovim ocem Vladimirom.

- Pregovori traju već mesec dana, a porodica Marjanović je imala specijalne uslove. S obzirom na to da optužnica protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo supruge Jelene i dalje postoji, a da se on brani sa slobode, veliko je pitanje kako bi to funkcionisalo. Ipak, producenti su uporni u želji da njega i njegovog oca Vladimira ubace u rijaliti - kaže izvor lista "Alo".

- Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku - dodaje izvor.

Producenti televizije Hepi kratko su prokomentarisali ova saznanja:

- Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou "Parovi". Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenje za sve. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.