OGLASILA SE LJUBA PANTOVIĆ POSLE SKANDALA: Karađorđe se pokazao kao PI*KA, stoji tamo sa NN ženom i smeje se ćerki
Foto: Printscreen

zadruga 2

OGLASILA SE LJUBA PANTOVIĆ POSLE SKANDALA: Karađorđe se pokazao kao PI*KA, stoji tamo sa NN ženom i smeje se ćerki

Ljuba Pantović otkrila je šta misli o veridbi Ivane Vrbaške i njenog bivšeg muža

Objavljeno:

Ponašanje Aleksandre Subotić nakon što je saznala da su se njen otac i Ivana, majka Mine Vrbaški, spojili bilo je jako impulsivno, a kada su juče ušli u "Zadrugu" kako bi se verili - Subotićevu je to skroz izbacilo iz takta. Ona je lomila inventar, histerisala, plakala, i često ponavljala kako ne podržava njihovu ljubav.

Pojedini ukućani su je smirivali, na čelu sa njenim dugogodišnjim dečkom Davidom Dragojevićem, a od drugarica najviše joj se našla Luna Đogani.

Mnogi su osudili Aleksandru, navodeći da ona samo drami i da uopšte nije povređena već samo histerična i željna pažnje. Ipak, ovo što se njoj dešava je stvar porodične vrste, pa smo kontaktirali njenu mamu Ljubu Pantović koja jedina uistinu zna šta Subotićevoj leži na srcu.

foto: Printscreen

Ljubu smo upitali kakav stav ima prema Karađorđu, Ivani, zatražili njeno mišljenje ali i da nam objasni zašto se njena jedinica tako ponaša.

- Cirkus se nastavlja, naravno sa najvećim majmunom u prvom planu, a to je njen otac. Njena reakcija mi je jasna samo u pogledu odnosa prema onoj ženi koja je nju vređala. Ista ta NN žena je i mene uzela da komentariše, a u životu me nije srela. Njih dvoje su ušli da se vere unutra jer im je dupe zinulo za kadar, i ni zbog čega drugog. Aleksandrin otac se pokazao baš kakav jeste - pička i kukavica koja je uvek stajala na tuđu stranu. Poznato mi je ono njegovo cerenje u lice i uvlačenje u dupeta svima okolo. Stoji tamo sa tom NN ženom i smeje se ćerki koja plače... - priča Ljuba.

foto: Printscreen

Ljuba nam je detaljno pojasnila o čemu je reč, i da je Karađorđe taj koji igra igru, zajedno sa Ivanom Vrbaški, a ne Aleksandra koju su zadrugari optužili da je željna pažnje.

Mnogi bi 'pak, više nego Ivanu, želeli u "Zadruzi" da gledaju Ljubu Pantović, pa ko zna, možda je vreme da ona uđe i pomrsi im svima račune?

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.