GLUMAC I VODITELJ ŽARKO LAZIĆ PREVARIO NOVINARKU NA NAJUŽASNIJI NAČIN: Zbog njega nema novac za LEČENJE
Žarko Lazić, Foto: Printscreen

haos

GLUMAC I VODITELJ ŽARKO LAZIĆ PREVARIO NOVINARKU NA NAJUŽASNIJI NAČIN: Zbog njega nema novac za LEČENJE

Novinarka Sandra Denda shvatila je da ju je bivši poslodavac izigrao i da je nije prijavio tek kada su joj u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće saopštili da nema zdravstveno osiguranje

Objavljeno:

Novinarka Sandra Denda i dalje se bori sa posledicama teške saobraćajne nesreće koju je doživela krajem avgusta, kada je sa ekipom emisije "Kuća od srca" bila na radnom zadatku. Od trenutka nesreće do danas, Žarko Lazić, glumac, voditelj i vlasnik produkcijske kuće "Shadows", u kojoj je Sandra radila kada je doživela saobraćajnu nesreću, nijednom je nije posetio u bolnici, niti je kontaktirao sa članovima njene porodice.

U izjavi za medije, Lazić je rekao da je "Denda kod njega radila kao volonterka samo mesec dana, dok je trajala izgradnja kuće za porodicu iz Kovina".

Međutim, kako izvor blizak Laziću ekskluzivno otkriva za VIP magazin, sve što je glumac i voditelj emisije "Kuća od srca" izjavio za medije je - laž.

foto: Facebook

- Sandra je bila angažovana u Žarkovoj produkciji mnogo duže nego što on tvrdi. Ako je imao obraza da kaže da je kao volonterka samo mesec dana radila kod njega, onda je to zaista skandalozno. Pouzdano znam da je u njegovoj produkcijskoj kući radila tri meseca i znam da su se dogovorili da Sandra ne bude prijavljena sve do 1. jula. Kada se krajem avgusta desila stravična nesreća u kojoj je Sandra povređena, njena porodica je tek u bolnici shvatila da Žarko nije ispoštovao dogovor. U tom užasnom trenutku su shvatili koliko su izigrani jer je Sandra zbog Žarkove prevare ostala bez zdravstvenog osiguranja - kaže naš izvor i dodaje:

- Njena porodica sada mora da se snalazi kako zna i ume kako bi pokrila troškove lečenja, koje će biti dugo i iscrpljujuće. Koliko znam, Sandra je i dalje u teškom stanju, oporavak teče sporo, a koliko je situacija ozbiljna, govori i činjenica da Sandra jede pomoću slamčice. U udesu joj je bila smrskana vilica, a kada su je operisali, lekari su morali da joj presade delove butne kosti, a oporavak može da traje i mesecima. Krivo mi je što se Lazić pere od nje, ali drago mi je što još ne shvata da nema pokriće za svoje laži, jer je i za volontiranje neophodna potvrda, koju on neće imati da pokaže ako mu neko bude tražio. Zbog toga se sada zavukao u mišju rupu i nikome ne odgovara. Veliki je to humanitarac, koji samo za kamere voli da pomaže drugima u nevolji, dok svoje najbliže ostavlja kao pse da skapaju u bolovima - kaže naš izvor kivan na Lazića, koji se nije, kako kaže, kao čovek poneo prema bivšem radniku. S druge strane, pozvali smo Sandru Dendu kako bismo proverili navode našeg izvora, a ona nam je indirektno potvrdila da su naše informacije tačne.

- Ne mogu da pričam o svim detaljima našeg poslovnog odnosa, ali mogu da vam potvrdim da sam novac od Lazića dobijala na ruke, u knjigovodstvenoj agenciji, a to, kako je svima poznato, nije legalan način da dobijete platu. Takođe, moram da naglasim i da mi Žarko Lazić ne duguje nikakve zaostale plate. Međutim, tačno je i to da me nijednom od nesreće nije pozvao, niti je dok sam bila u bolnici kontaktirao sa neki od članova moje porodice da se raspita kako sam - rekla nam je Sandra, dok se njen bivši poslodavac nije javio na naše pozive, niti nam je odgovorio na poruke.

Podsetimo, novinarka Sandra Denda je krajem avgusta doživela tešku saobraćajnu nesreću kada je sa ekipom emisije "Kuća od srca" krenula u Kovin da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici. Tada je Sandra dopola izletela kroz zatvoreni prozor automobila, koji ju je prikleštio dok se prevrtao. Kako se tada pisalo, prizor na mestu nesreće bio je jeziv jer je novinarka ležala ispod prevrnutog automobila. Sandra je u nesreći polomila dva rebra, a zadobila je nagnječenje pluća i većeg dela tela, ali i prelom kosti kod kuka.

foto: Facebook

Strepim da li ću imati novca za operaciju

Sandra se nedavno obratila svojim prijateljima na Fejsbuku i otkrila da joj borba za oporavak tek predstoji. - Dva i po meseca prolazim kroz pakao! Zahvaljujem se bogu, spasao mi je život, dao mi je drugu šansu... Dozvolio mi je da ponovo zagrlim svoje ćerke i sve koje volim, udahnem vazduh, živim... Ovo sad baš i nije neki život zapravo.... Jedem na špric, gotovo ništa ne mogu da uradim sama, u bolnici sam mesecima, a tek mi predstoje borbe, teški bolnički dani - napisala je Denda na Fejsbuku i dodala:

- Do tada, čekam nove operacije, borim se iz dana u dan, strepim hoću li imati mogućnosti da odem na operaciju koja mi predstoji, ali zahvalna sam što sam dobila šansu da se borim... Želim da se izborim, stanem ponovo na svoje noge kako bih pomogla porodici i da bih se zahvalila na pravi način onima koji su sada uz mene - napisala je Sandra.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.