LAKIĆ I COKA PRIŽELJKUJU BEBU: Imam osećaj da ćemo postati roditelji!
Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić, Foto: Printscreen

parovi

LAKIĆ I COKA PRIŽELJKUJU BEBU: Imam osećaj da ćemo postati roditelji!

Poslednjih dana se spekulisalo o navodnoj trudnoći Aleksandre Tasić, međutim, Nikola i Coka su stali na put tim pričama i saopštili svojim cimerima, ali i porodici da Coka nije u blagoslovenom stanju

Objavljeno:

Aleksandra Tasić Coka, prevarila je svog dečka u novoj sezoni rijalitija "Parovi" i to sa jednim od najvećih zavodnika, iskunisnim rijaliti igračem, Nikolom Lakićem.

Coka i Lakić imali su manje turbulencije, kada je u vilu ušla njegova bivša devojka, Izabela Alijoski, ali su uspeli da prebrode sve probleme, te uživaju u svojoj ljubavi.

Poslednjih dana se spekulisalo o navodnoj trudnoći Aleksandre Tasić, međutim, Nikola i Coka su stali na put tim pričama i saopštili svojim cimerima, ali i porodici da Coka nije u blagoslovenom stanju.

Coka i Lakić pričaju o bebi
Coka i Lakić pričaju o bebi foto: Printscreen

Međutim, tokom današnjeg dana, Nikola je svojoj devojci saopštio kako je ubeđen da će do kraja rijalitija, Tasićeva ostati u drugom stanju:

- Mi se kao šalimo, Saška trudna, Ružica trudna, na kraju ćeš ti ljubavi da zatrudniš - rekao je Lakić.

- I ja imam taj osećaj. Mislim da prizivamo, ali bih svakako bila srećna da se to dogodi. Samo će da nas strefi. - rekla je Coka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.