VRTI GA OKO MALOG PRSTA! Lakić POLUDEO zbog Coke! (FOTO)
Nikola Lakić i Aleksandra Coka Tasić, Foto: preenrscreen

IZNERVIRAO SE!

VRTI GA OKO MALOG PRSTA! Lakić POLUDEO zbog Coke! (FOTO)

Opet su se posvađali

Objavljeno: 21:28h

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", Nikola Lakić, u poslednje vreme nije sav svoj, obzirom da majka za njega predstavlja vrlo bitnu figuru u životu i u velikoj meri utiče na njegove životne odluke.

Problem je nastao kada je Nikola zapravo shvatio da njegova majka ne podržava vezu koju on ima sa Aleksandrom Tasić, poznatijom kao Coka, jer kako kaže, ni on sam nije siguran u njenu burnu prošlost.

Upravo iz tih razloga, Nikola nam je otkrio šta želi i kako se oseća:

Coka i Nikola
Coka i Nikola foto: preenscreen

- Mislim da je naš odnos normalan i da funkcionišemo baš onako kako sam zamišljao svih ovih godina, da imam podršku od nje i da se volimo - izjavio je Lakić, a obzirom da su mu osećanja s razlogom poljuljana, jer nema dovoljnu podršku svoje majke, kada je u pitanju veza sa Cokom, Nikola je dodao šta zapravo misli njegova majka:

- Ona ima dosta iskustva i ne pada na priče sa strane, ali ako je u toj meri u kojoj ja mislim da jeste definitivno na naš odnos gleda malo drugačije - rekao je Lakić, pa potom ponovo dodao šta misli o Coki:

- Ako si ti toliko vrsna glumica i da sve fejkiraš, onda si nadmašila sve rijaliti igrače ikada - objasnio je Lakić.

Bonus video

UPRAVO SAM VIDELA ĐEKSONOV P.NIS! TROJKA U KUPATILU: Mina i Nataša pod tušem sa njim, a ukućani zadruge ZINULI pred prizorom! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.