LUNA, NABACIVALA SI SE DAVIDU: Brendon otkrio DETALJE NOVOG PODUHVATA ĐOGANIJEVE! (VIDEO)
Brendon smatra da je Luna dvolična, Foto: RTV Pink printscreen

analiza ličnosti

LUNA, NABACIVALA SI SE DAVIDU: Brendon otkrio DETALJE NOVOG PODUHVATA ĐOGANIJEVE! (VIDEO)

Nova afera u rijalitiju

Objavljeno:

Marija Kulić se sinoć upisala među one zadrugare koji tvrde da između Lune Đogani i Davida Dragojevića postoje simpatije. Kulićka tvrdi da je između njih dvoje jedina kočnica trenutno Aleksandra Subotić.

Brendon je potom ustao i on je otkrio šta je on primetio kada su Luna i David u pitanju.

– Primetio sam ja nešto slično sa Lunine strane ka Davidu dok je David ignorisao to. Sedeli smo na doku. David je ignorisao, pravio se lud dok mu se ona nabacivala. Sada ću da ispričam. Rekao sam to i u intervjuu - pričao je Brendon.

– A ti mene ogovaraš okolo? A onda od mene tražiš da jedeš? - upitala ga je Luna.

– Analiza! Analiza ličnosti nije ogovaranje - rekao je Brendon.

– Je li prase? Onda tražiš da jedeš od mene? Slušaj, nećeš igrati rijalitija sa mnom. Jesi čuo? Kod mene si završio! Kod mene si završio! Ti si jedan ološ. I sad razumem Nenada što ti je polomio nogu. I treba! - poručila mu je Luna. – Evo kaže dobra Luna, dobro je što mi je polomio nogu njen drugar. To je Luna koja se predstavlja da je dobrica - ukazao je Brendon na Lunine reči.

Brendon je prozvao Lunu da mu je ranije bila simpatična, a da je posle shvatio da je ona zapravo dvolična.

– Ponašaš se dvolično. Ne možeš da budeš samostalna u rijalitiju. Prihvatila si čoveka koji ti iritra, a Davida gledaš. Ispred Davida izbacuje noge i sve vreme ga gleda i smeška se dok smo sedeli na doku - rekao je Brendon i dodao: – Ona mu se nabacivala i stavljala je noge u šortsu ispred njega i sve ga je gledala i smeškala se. Sedela je Jelena Krunić, ja, David i ona i rekla je: "Davide, je li smem da sednem pored tebe?" I sve vreme bacala je neke žiške i poglede. Ja tu blejao.

– Prase, gledaj da mi se ne obraćaš! - upozorila je Luna Brendona. – Mene ne vređa što mi govorite da sam se ugojio! - rekao je Radonić.

U nastavku pogledajte svađu između Lune i Brendona:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.