KULIĆKE NAPALE NEMANJU, A ON IM NIJE OSTAO DUŽAN! Ćerka ti je jadnica, a ti klošarko ništa u životu nisi zaradila!
Miljana i Marija Kulić u svađi sa Nemanjom Tošić, Foto: Printscreen

žestoko

KULIĆKE NAPALE NEMANJU, A ON IM NIJE OSTAO DUŽAN! Ćerka ti je jadnica, a ti klošarko ništa u životu nisi zaradila!

Njihova rasprava ubrzo je poprimila šire razmere

Objavljeno:

Nemanja Tošić postao je ovonedeljni vođa u "Zadruzi". Njega je Jovica Putniković izabrao za vođu, nakon što je on izbačen.

Većini zadrugara se ova odluka dopala, smatrajući da je Nemanja i te kako pravedan. Dok se Miljani i Mariji Kulić Jocin izbor nikako nije svideo.

Nakon sastanka Kulićeve i Tošić započeli su žestoku svađu, prvo oko novca, a potom je njihova rasprava poprimila šire razmere kada su počeli sa uvredama i pominjanjem članova porodice.

foto: Printscreen

- Ćerka ti je jadnica. Sve ti plaća što si doživela. Moja ćerka ima dovoljno. Nemoj da mi spominješ ćerku da ti ne bih j*bao mamu! Pusti ti mene da budem otac! Ti si pokazala kakva si majka. Ja sam se sa svojom ženom razveo iz svojih razloga. Nikada je nisam udario! Znaš šta je kroz tebe prošlo, cunami! Ti ništa u životu, klošarko, nisi zaradila - govorio je zadrugar.

Marija nije birala reči
Marija nije birala reči foto: Printscreen

-Tebi ćerka neće ništa da plaća. Što te je ostavila žena? Ta tvoja žena ni dinara neće da uzme. Ko zna šta si joj radio kada dođeš kući, alkoholičaru! - pričala je Marija.

Celu svađu pogledajte u video - snimku:

Bonus video:

FUJ! NAJODVRATNIJA SCENA KOJA SE MOŽE VIDETI U RIJALITIJU: Jelena Krunić je uradila takvu gadost da će vam se smučiti! (VIDEO NIJE ZA OSETLJIVE)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.