NOVI ZADRUGAR SALE TRU KRIJE RAZNE TAJNE! Otkrivamo vam zašto je mogao da LEŽI u zatvoru jako dugo!
Sale Tru, Foto: Printscreen

zadruga 2

NOVI ZADRUGAR SALE TRU KRIJE RAZNE TAJNE! Otkrivamo vam zašto je mogao da LEŽI u zatvoru jako dugo!

Sale Tru je novi zadrugar koji je sinoć ušao u rijaliti

Objavljeno:

Odmah mu je u zagrljaj pala Jelena Krunić koja kaže da je stalno mislila na njega, a s obzirom da javnost još uvek ne zna mnoge stvari o njemu, počećemo sa onim standardnim - ko je uopšte Sale Tru.

Reper sa novobeogradskog betona, Aleksandar Lazić poznatiji pod pseudonimom Sale Tru poznat je u reperskom svetu. Već dugo je na našoj rep sceni i važi za momka koji je vratio g funk (ne fanki dži)na domaću scenu.

Neverovatna priča
Neverovatna pričafoto: Printscreen

Da ne davimo previše njegovom biografijom, sve vas zanimaju neke pikanterije, a ovo je samo jedna u nizu koje ćemo svakako objavljivati dokle god je u Zadruzi, a možda i posle...

Naime, Sale je 2011. godine imao zakazan nastup u Tesliću u Republici Srpskoj i nije bilo šanse da on to propusti. Na granici nisu hteli da ga puste jer je imao staru ličnu kartu.

Posle ubeđivanja, graničari su ostali striktni, a Sale je mrtav hladan išao po šumama i gorama ne bi li našao način da pređe u republiku Srpsku i u tome je i uspeo. na nastup je stigao sav izgreban i izubijan, ali nije se brinuo o posledicama koje su mogle da se dese.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.