ŽESTOKO SE POSVAĐALI: Se*s AFERA im uzburkala EMOCIJE?!
Parovi, Foto: preentscreen

SEVAJU VARNICE!

ŽESTOKO SE POSVAĐALI: Se*s AFERA im uzburkala EMOCIJE?!

Opet su zaratili

Objavljeno:

I druga stranka, ispred kojih glavnih osoba je Milutin Radosavljević Mili, predstavio je svoje ministre, ali je i pokret okrenuo ka radikalnim promenama u vili.

Među prvim ministrima izašao je Nikola Jovanović - Conja, koji je u ovoj predizbornoj nedelji zadobio epitet ministar zdravlja, pa povodom toga je izjavio:

- Dragi građani vile, ja kao ministar zdravlja sam odlučio da prihvatim da ovde svi imaju mesta za sve ljude - u tom trenutku njegova rijaliti ljubavnica, Ljubica Stefanov je imala zamerku za Conjinu neprofesionalnost u predstavljanju, te se on okrenuo prema njoj i oštro joj odbruiso:

Parovi
Parovi foto: preenrscreen

- Ćuti više, da li možeš malo da umukneš - vikao je Conja, nazivajući je raznim pogrdnim imenima, koja ne priliče jednom džentlmenu i ministru.

A potom je nastavio da iznosi crte svog pokreta, ali ga je dodatno dirnulo to što njegova ljubavnica nije podržala njega u izjavi.

Parovi
Parovi foto: preenrscreen

Strast između njih ne jenjava, da li je za to kriva vrela akcija koju si imali ispod jorgana?

Bonus video

MARIJANA DIVLJAČKI NASRNULA NA ZERINU, PSOVALA, PA JE UDARILA U OKO: Kada se uključio Čolak, šutnula ga je u POLNI ORGAN! ŽEŠĆI HAOS! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.