ŠOK!!! MAJIN OTAC RADIO KOD ZORICE KAO OBEZBEĐENJE: Ona je jedna STOKA od žene, nudila mi je PARE da budem s njom
Zorica u Zadruzi, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zadruga 2

ŠOK!!! MAJIN OTAC RADIO KOD ZORICE KAO OBEZBEĐENJE: Ona je jedna STOKA od žene, nudila mi je PARE da budem s njom

Razlog čestih sukoba između Zorice Marković i Maje Marinković zapravo je Majin otac Radomir, koji je svojevremeno radio u Zorkinoj kafani kao obezbeđenje

Objavljeno:

On kaže da je upućen u mnoge tajne pevačice i da mu se ona čak veoma eksplicitno nabacivala.

- Ja Zoricu Marković odlično poznajem. Ona priča da je moja ćerka glupa, a nije ni svesna da Maja zna sve jer ja ništa od svog deteta ne krijem. Maja iz poštovanja prema njoj kao starijoj ženi neće da je napada, a i te kako bi imala šta da kaže! Ja sam radio kao obezbeđenje kod Zorice i često sam je vozikao. Ona je htela da bude sa mnom, napadala me je po kolima, a ja nisam želeo ništa jer, da budem iskren, mnogo je ružna i nije moj tip. Pričala je da hoće sa mnom vezu i da će mi za to dobro platiti. Htela je da je ja zadovoljavam za pare i zvala me je kod sebe u kuću - kaže Radomir i dodaje:

Maja sve zna o Zorici
Maja sve zna o Zoricifoto: Printscreen

- Ona napada samo mlade, lepe i zgodne devojke, pa svi to znamo. Prvo je na Farmi vređala Staniju, a sada se u Zadruzi zakačila na moju Maju, a nije ni svesna kako ona može da joj zapuši usta. Zorica je zlo od žene, nema kome nije dugovala pare. Dužna je i svim pevačima koji su radili kod nje u kafani. Ma pozajmljivala je pare i od navijača, pa posle nije imala da im vrati, to je jedna stoka od žene.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.