POTRESNA ISPOVEST OLJE BAJRAMI: Radila sam tri posla, jer sam bila gladna i ubijena! Tri puta sam mogla da umrem
Foto: Preentscren/RTV Pink

ZADRUGA 2

POTRESNA ISPOVEST OLJE BAJRAMI: Radila sam tri posla, jer sam bila gladna i ubijena! Tri puta sam mogla da umrem

Zadrugarka otvorila dušu i ispričala svoju tužnu sudbinu

Objavljeno: 19.10.2018. 12:05h
  • 4

 

Olju Bajrami otac je napustio još u detinjstvu, kada je otišao od kuće zbog druge žene, zbog čega se, kako je priznala u "Zadruzi 2", kasnije teško razbolela.

Ona je i ranije pričala da joj je dijagnostikovan rak na štitnoj žlezdi i da je zbog toga tri puta operisana, ali ne i da je razlog stres što je otac otišao kod druge žene.

"Postala sam najranjivija kad sam svog oca ispratila iz kuće, kad nas je ostavio zbog druge žene. Tada sam imala 15 godina. Imali smo jutarnju rutinu. Ocu sam čistila cipele i spremala kafu i on je odlazio na posao. Tog jutra sam isto to uradila, spremila kaficu i on je obukao cipele koje sam mu očistila, ali se nikad više nije vratio", ispričala je Olja s knedlom u grlu.

foto: Preentscren/RTV Pink

Ona je tada na sebe preuzela obaveze oko svoje mlađe sestre i počela da radi tri posla.

"Ostala sam sama sa sestrom koja je mlađa od mene četiri godine i morala sam da se brinem o njoj. Majka je morala da se bori, bila je na sudu sa ocem. Imali su problema oko finansija, kuće, ali to je totalno nebitno. Završila sam srednju školu i radila tri posla da bismo koliko-toliko imali. Preselila sam se i upisala fakultet jer sam shvatila da sam preopterećena. Pukao mi je film. Tri dana nisam ništa jela, nisam imala šta. Bila sam gladna i ubijena. Sećam se dobro da sam ostavila fakultet i da sam počela da pevam", otkrila je Bajramijeva.

foto: Printscreen

U tom periodu je, kako je rekla, mnogo bila odsutna od kuće, te je spavala po aerodromima.

"Samo sam slala kući pare. Četiri godine me nije bilo kod kuće jer sam radila svadbe. Onda sam se zaljubila i taj čovek mi je posvećivao pažnju 24 sata dnevno. On je pokušao da mi nadomesti očevu ljubav, a onda me je taj verenik ostavio zbog druge žene", ispričala je ona i, kao da ponovo proživljava tu scenu, počela je da plače.


"To jutro sam ga ispratila, spakovala mu kofer jer je išao na put, a onda je rekao da kad se vrati, ne želi da me vidi u kući. To se dešavalo u Frankfurtu i tad sam nazvala svog oca. Otad imam neku komunikaciju sa njim. Onda sam se vratila u Bosnu kod majke i nisam više želela nigde da idem. Tada sam se razbolela i godinu i po dana nisam ništa radila. Tri puta sam mogla da umrem", otkrila je na kraju šta ju je najviše slomilo.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media