POPIO AFRIČKU ŠLJIVU, PA NE MOŽE DA MU SE DIGNE, A NIJE TO POENTA: Luna neviđeno izblamirala Slobu (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

OGOVARALA GA

POPIO AFRIČKU ŠLJIVU, PA NE MOŽE DA MU SE DIGNE, A NIJE TO POENTA: Luna neviđeno izblamirala Slobu (VIDEO)

U kuhinji su pričali blogerka, njen brat Adam Đogani, Aleksandra Subotić, David Dragojević i MC Damiro

Objavljeno:

Ćaskanje i šaljenje u Beloj kući pretvorilo se u ogovaranje Slobe Radanovića. I to od njegove bivše ljubavnice iz prve sezone rijalitija Zadruga - Lune Đogani, koja se ovoga puta prisetila jedne epizode iz Šimanovaca koju je proživela sa pevačem iz Zrenjanina.

U kuhinji su pričali blogerka, njen brat Adam Đogani, Aleksandra Subotić, David Dragojević i MC Damiro. Adam i David su probali da pomešaju pivo i ljutu papriku pa su to pili, a Subotićeva se malo ljutnula na svog dragog:

- Što ti moraš da budeš seljak? To su muškarci. Glupo je. Ako jedan proba, onda moraju da probaju svi - poručila je Aleks Davidu, a na njenu priču se nadovezala Đoganijeva:

- Ja ne volim povodljive muškarce. Kako sam se ja iznervirala kad su prošle sezone muškarci popili afričku šljivu. Da svi ispadnu šmekeri! Kazala sam Slobi da ne uzima, da ne bude debil kao i svi ostali. Otišli su u garderober i krili se. Čekala sam ga da izađe i da mu j**em mater! Rekao mi je da je popio jer su popili svi. Pa što ti moraš da ispadneš debil, ako su svi? Odgovorio mi je da je to zaj***ncija i da mu se neće ni dići. A nije poenta što mu se neće dići, već što je ispao debil kao i svi ostali - prisetila se Luna.

Pogledajte te scene iz Zadruge:

Bonus video

LUNA GURNULA MILJANU I NAZVALA JE PSIHOPATOM: A onda joj je Kulićka vratila onako kako ona zna!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.