LUNA REKLA DA JE SLOBA ČEKA KAD IZAĐE NAPOLJE, A ON SE OPET PERE OD NJE: Naravno da to nije istina!
Foto: Printscreen, Filip Plavčić

NE PRIZNAJE

LUNA REKLA DA JE SLOBA ČEKA KAD IZAĐE NAPOLJE, A ON SE OPET PERE OD NJE: Naravno da to nije istina!

Sloba demantuje Lunine tvrdnje

Objavljeno:

Luna Đogani trenutno se nalazi u rijalitiju, gde je ispričala da joj je pred ulazak u rijaliti Sloba Radanović rekao da ne bi voleo da ona unutra nađe dečka, međutim pevač tvrdi da to nije tačno.

foto: Printscreen

Luna je sinoć razgovarala sa Drvetom mudrosti i tom prilikom rekla da se videla sa Slobom pred ulazak u Zadrugu 2, kao i da je on tom prilikom tražio od nje da se unutra ne zaljubljuje i ne nađe dečka, a da će je on čekati kada izađe.

Međutim, Sloba demantuje Lunine tvrdnje i kaže da nije tačno ono što je blogerka pred milionskim auditorijumom ispričala.

- Naravno da nije istina. Pitala me je šta bi uradio da se ja zaljubim u rijalitiju, ja sam rekao da je to njena stvar i njen život i da ja ne želim da se mešam u to, ali da ja mislim da bi trebalo prvo dobro da se uveri ko je kakav i da u početku treba da fura svoju priču. A ako se već dogodi da do toga dođe, ja joj želim svu sreću. To je cela priča - kaže Sloba.

Bonus video

ADAM JE ZAMOLIO ZA JUTARNJU KAFU, A ONA JE POZELENELA OD BESA: To što smo ovde zajedno ne znači da ti treba da LEŽIŠ, a da te JA SLUŽIM!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.