POSLE NAPADA NA ALEKSANDRU, OGLASILA SE DAVIDOVA MAJKA: On je SLABIĆ!
Foto: preenscreen

osuda

POSLE NAPADA NA ALEKSANDRU, OGLASILA SE DAVIDOVA MAJKA: On je SLABIĆ!

Biljana tvrdi da Aleksandra nije prva gazila Tomovića ispod stola

Objavljeno:

Nakon jučerašnjeg skandala u Zadruzi, koji se desio kada je Vladimir Tomović nasrnuo na Alekasndru Subotić, oglasila se majka Davida Dragojevića.

Inače, Biljana Dragojević stara se od Aleksandrinoj ćerki Magdaleni, dok je ona u rijalitiju, te nije odmah videla šta se zaista desilo.

Alekasndra Subotić
Alekasndra Subotić foto: Printscreen

- Ispočetka su mi bili simpatični Vladimir i Stanija, vidim da to veštački ide ali nema veze, kako su dani odmicali, zbog njegovog odvratnog ponašnja prema Staniji kao devojci počela sam da mislim loše o njemu. U svakom slučaju momak je suviše nasilan, hoće da dokaže nešto na mišiće - počela je Davidova majka priču.

- Svaki muškarac koji nasrne na ženu je za mene slabić, bez obzira šta god da je u pitanju, žena je žena - rekla je Biljana i dodala:

- Ne verujem da ga je Aleksandra ispod stola gazila, jer je Aleksandra dosta direktna, njoj ako nešto smeta ona to direktno kaže. Ja ne verujem da je to uradia, to je opet neka njgeova igra da bi bio u prvom planu. - rekla je Bilja.

Kako je Vladimir diskvalifikovan u rijalitiju je ostala njegova neutešna devojka Stanija Dobrojević, a Biljana smatra da ona nikako neće moći da se osveti Davidu i Aleksandri zbog Tomovićeve diskvalifikacije.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović foto: Printscreen

- Ona može, zavisi koliko su David i Aleksandra pametni da podvuku neku crtu, David nije nasilan što se tiče tih stvari. Stanija može samo na prazno neke stvari da radi, neće im moći ništa - rekla je Dragojevićka.

Kako se situacija sada ravija Dragojević i Aleksandra doživeli su veliki šok, a Biljana tvrdi da će ih ova situacija smao ojačati.

Bonus video:

KRVNIČKI NAPAO ŽENU! HAOS U ZADRUZI: Vladimir krvnički udario Aleksandru pesnicom u glavu! ONA SE OKRENULA I PALA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.