VOLI SAMO U GUZU, KUPIO MI JE VIBRATOR DA I JA NJEGA: Isplivali bizarni detalji o Vladimiru Tomoviću (FOTO)
Foto: Printscreen

NEPOZNATI DETALJI

VOLI SAMO U GUZU, KUPIO MI JE VIBRATOR DA I JA NJEGA: Isplivali bizarni detalji o Vladimiru Tomoviću (FOTO)

On je 2012. godine napao decu iz Hrvatske

Objavljeno: 13:53h

Vladimir Tomović, koji je juče diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog udarca Aleksandre Subotić u glavu i ranije je bio poznat policiji.

Pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću.

On je 2012. godine napao decu iz Hrvatske, inače članove izviđačke sekcije koji su bili u poseti Baru. Naredio im je da sklone hrvatsku zastavu, što su oni i uradili, a zatim je rekao da će iz pobiti ako budu ponovo podizali obeležje hrvatske države.

foto: Printscreen Youtube

"Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača.

Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zmotala je. Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio. Pre ste ratovali s nama, a sad ste došli da vijorite zastavama, nemojte da vidnim više nijednu hrvatsku zastavu sve ću vas pobiti", navodi se u presudi Apelacionog suda.

foto: Printscreen

Da mu nasilje nije strano potvrdila je i njegova bivša devojka.

"To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega. Odmah ću reći da s*ks nismo imali jer on voli samo u guzu. U početku sam mislila da se zeza, ali Vladimir mi je objasnio da to kod njega tako ide. Pre braka ne želi normalan seks, a pošto ja nisam htela tako, nismo ni imali seks", istakla je Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica "Parova".

"Iskreno, ne verujem da je imao seks sa Stanijom, bar ne normalan. On je meni govorio da je ona ženska stvar svetinja i da se ne dira pre braka. Guza može... On je meni kupio nekoliko vibratora i govorio da bi voleo da ja njemu to radim. Bila sam šokirana", dodala je Slađana.

Bonus video

NADEŽDA ISPROZIVALA MIKIJA: Što si se toliko ugojio ko MEDVED. Mnogo si debeo, ne sviđaš mi se više!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.