SLOBA RADANOVIĆ SELEKTUJE FANOVE I TO NA NAJGORI NAČIN: Možete da se slikate sa njim, ali pod jednim USLOVOM
Foto: Stefan Kojić

kriterijumi?

SLOBA RADANOVIĆ SELEKTUJE FANOVE I TO NA NAJGORI NAČIN: Možete da se slikate sa njim, ali pod jednim USLOVOM

Nije nam bilo teško da ispratimo svaki korak Slobe Radanovića na nastupu u Šapcu

Objavljeno: 21:17h

Sloba Radanović nastupao je na čuvenom šabačkom vašaru, ali s obzirom da su svi jurili polu gole "cice" i njihove nastupe pod šatrama, mi smo pratili Slobu Radanovića.

Njegov nastup bio je najavljen i "Bela šatra" se uskoro napunila devojčicama koje su vrištale, mahale pevaču i čekale kraj svirke kako bi se slikale sa svojim omiljenim likom iz Zadruge 1.

Nastup u Šapcu
Nastup u Šapcufoto: Stefan Kojić

Mediji su već pisali o tome da je Sloba "smuvao" fana Lune Đogani, tačnije devojku koja je vodila računa o njihovoj zajedničkoj stranici, ali izgleda da i nije bila veliki borac za tu ljubav jer se umešala i odvela Slobu u krevet, bar prema saznanjima beogradskih medija i komentarima po društvenim mrežama.

Brdfo devojčica je čekalo na Slobu
Brdfo devojčica je čekalo na Slobufoto: Stefan Kojić

Ovoga puta, verovali smo sebi!

Kada je Slova završio svoj nastup, ali i u pauzama istog, devojčice su čekale na svojin 10 sekundi sa Radanovićem kako bi napravile sliku koja njima svakako znači. Verujemo da su upravo ove devojčice te koje su uporno glasale za njega i trošile noivac svojih roditelja za opstanak Slobe u Zadruzi.

Ipak...
Ipak...foto: Stefan Kojić

Ipak, kada smo mislili da će pevač da izađe u susret onima koji čine deo njegove uspešne karijere, a to su fanovi - shvatili smo da ima određene kriterijume koje fanovi moraju da ispune ne bi li se pevač slikao sa njima.

Prioriteti su oni sa poklonima
Prioriteti su oni sa poklonimafoto: Stefan Kojić
Pokloni su pokloni
Pokloni su poklonifoto: Stefan Kojić

Samo one devojke koje su donele neki poklon, one su imale tu privilegiju da se fotkaju sa Radanovićem. Bez poklona - nema se vremena!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.