PORODICA NE ŽELI DA JE VIDI ZBOG ZADRUGE, A NJEN MUŽ OTKRIVA: Zlata boluje od teške bolesti!
Foto: Printscreen

zadruga 2

PORODICA NE ŽELI DA JE VIDI ZBOG ZADRUGE, A NJEN MUŽ OTKRIVA: Zlata boluje od teške bolesti!

Pevačica Zlata Đurković još nije pokazala svoje pevačko umeće u drugoj sezoni "Zadruge", zbog kojeg je i pristala da bude deo šou programa.

Objavljeno:

Njen suprug Vladimir kaže da joj treba malo vremena da se opusti i da njeno vreme u rijalitiju tek dolazi. On priznaje da njegova supruga ima teške zdravstvene probleme, ali da ne želi to da ističe.

- I mi ne znamo šta joj se dešava, ali polako, mislimo da će uskoro početi da peva i da bude malo produktivnija u dnevnim aktivnostima. Pa moja Zlata je zbog toga i ušla. Da promoviše svoje dve pesme i da proba da napravi još bolju karijeru. Njoj treba malo vremena da se uklopi, kao i svima njima, i naša cela porodica jedva čeka da je vidi kako peva, jer tada joj neće biti ravne - kaže Zlatin suprug i dodaje da su Zlatini najbliži zadovoljni njenim dosadašnjim ponašanjem u rijalitiju.

"Ona ima jasan cilj i zbog njega će da se bori do kraja. Mislim da će se boriti još vatrenije jer zna da joj je ovo možda poslednja velika prilika da napravi dobru muzičku karijeru", kaže Vladimir.

"Ja sam uz nju, njena majka, kao i deca, a to joj je najbitnije i to će joj biti zvezda vodilja kroz naredne mesece, izdržaće zbog nas i zbog muzike, koju najviše voli u životu", kaže Vladimir i priznaje da se ipak plaši za svoju suprugu iz jednog razloga.

"Jedino se bojim šta će biti ako se nastavi ta krađa hrane jer Zlata mora redovno da ima obroke. Produkcija je upućena u to, a i većina takmičara. Ona je pre sedam godina dobila koksaki. Zbog toga moja Zlata ima ožiljak na srcu i lekar joj je rekao da mora zdravo da se hrani.

To je bio rizik, jer je tamo borba oko hrane, i nije mi jasno kako mogu od žene koje je imala ozbiljnu bolest da kradu. Ona to nikada ne bi uradila. Zlata je pre svega pravedna žena i ne bi krala, a kamoli da nekome uzima hranu, to nije njen nivo", zaključuje Vlada.

Zlata poznatija u inostranstvu

Iako Zlata na našem muzičkom nebu nije uspela da se probije i da zablista kao naše najbolje zvezde, ona je gradila karijeru u inostranstvu. Dosta je nastupala po Beču i Nemačkoj, a nastup koji će zauvek pamtiti jeste kada je pevala sa Draganom Mirković pred 25.000 ljudi u Nemačkoj.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.