GLEDAOCI ĆE USKORO BITI DEO ZADRUGE! Moraće da plate KARTU, ali gledaće sve UŽIVO!
Foto: Filip Plavčić

iznenađenje

GLEDAOCI ĆE USKORO BITI DEO ZADRUGE! Moraće da plate KARTU, ali gledaće sve UŽIVO!

Prvi čovek "Pinka" planira iznenađenje za fanove rijalitija

Objavljeno: 12:01h

Rijaliti "Zadruga 2" ulazi u drugi mesec svog emitovanja i ako ste mislili da ste videli sve što je Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", pripremio kada je ovaj šou u pitanju, prevarili ste se. Velelepno zdanje, palata Melanija, veštačko jezero, gondole, piratski brodovi… već su viđeni. Ali ono što se uveliko gradi u najstrožoj tajnosti, oduševiće vas!

- Željko Mitrović uskoro završava izgradnju pozorišta sa 130 sedećih mesta. To se sve odvija u najstrožoj tajnosti. Spoljašnost je bila gotova i pre početka šoua, ali se na unutrašnjosti teatra još uvek radi. Majstori nesmetano rade na bini, scenografiji, svetlima… kamere ih ne slikaju i to se ne prikazuje u rijalitiju - ispričao je izvor blizak produkciji, koji je insistirao na anonimnosti.

Iako niko sem čenika ružičaste televizije sa sigurnošću ne može da tvrdi kakav će se tačno program u ovom pozorištu odvijati, izvori bliski kažu da će Mitrović zarađivati od zadrugara koji će tu glumiti, pevati.

- Plan je da se tu odigravaju pozorišne predstave, muzička takmičenja, stend-ap komedije, čiji će akteri biti zadrugari. Publiku bi, prema Mitrovićevim zamislima trebalo da čine fanovi ovih rijaliti učesnika, te običan narod, koji bi za ovu vrstu zabave morao da kupi kartu. Na taj način će dodatno prihodovati - kaže izvor.

Još jedno iznenađenje za gledaoce
Još jedno iznenađenje za gledaocefoto: Printscreen

Kako su nam objasnili, ovo nije sve što Mitrović čuva kao "keca u rukavu".

- Pozorište će uskoro otvoriti svoja vrata i za zadrugare, ali i za običan narod, ali to svakako nije sve na čemu Mitrović radi. Svestan je da će "Zadruga 2" trajati deset meseci i da je neophodno održavati gledanost i ekskluzivitet kada je ova vrsta TV programa u pitanju, te tako očekujte neočekivano – rekao je izvor.

Da li će se ubuduće i dosadašnje "Zadrugovizije" koje smo gledali u prvoj sezoni ovog rijalitija odvijati u pozorištu u Šimanovcima ili ne i kakav će nam tačno "kulturni" program pripremati zadrugari na "daskama koje život znače", ostaje nam da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.