LJUBA PRED ULAZAK U ZADRUGU OŠTRA: On je botoksirana VAŠKA, a sa Sandrom se nikada neću pomiriti i ako mi je ćerka!
Foto: Printscreen Instagram

zadruga 2

LJUBA PRED ULAZAK U ZADRUGU OŠTRA: On je botoksirana VAŠKA, a sa Sandrom se nikada neću pomiriti i ako mi je ćerka!

Ljuba Pantović uskoro će se postati jedan od učesnika popularnog rijalitija "Zadruga"

Objavljeno:

Proslavljena bodibilderka otkriva kakav će stav zauzeti prema ćerki Aleksandri Subotić i njenom partneru Davidu Dragojeviću sa kojima nije u dobrim odnosima.

Ljuba ističe da neće tražiti svađu prva, ali zahteva odgovore od svoje ćerke:

- Osnovano se pitaju jer su bili svedoci svih izrečenih teških reči i laži, ponajviše od strane moje ćerke, a zatim i njenog fićfirića kog predstavlja kao muža, pa ih zanima kako ću ja postupiti zbog toga. Narod je imao priliku da vidi moj karakter kroz rijalitije, ali i kroz moje konstatno pojavljivanje u medijima. Aleksandra jeste moja ćerka, ali će mnogo toga morati da objasni, kroz svađu ili normalni razgovor, ali ću joj izvući odgovore na sva pitanja koji su mi potrebni - kaže Ljuba i dodaje da svađe neće započeti prva:

- Opšte je poznato da svađe ne započinjem prva, ali ako to budem želela, budite sigurni da ću na fin način isprovocirati osobu da prva započne, a naravno onda sledi sve što sam pripremila. Nije mi teško da vratim deset puta jače osobama koje su mi na bilo koji način želele ili nanele zlo, a oboje su u toj kategoriji. Naravno, moja ćerka ne može biti u istoj vreći, ali joj kazna sleduje i to bi trebalo u isto vreme da je dozove pameti. Mene sramota njene sramote kad vidim sta radi i kako se ponaša u "Zadruzi".

Traži odgovore od ćerke
Traži odgovore od ćerkefoto: Kurir/ M.T.

Ljuba priznaje da nema nameru da se miri sa ćerkom ni sa Davidom:

- Za botoksiranu vašku mogu odmah da kažem da se u životu neću pomiriti sa njim jer je obična vaška i folirant. Sa Aleksandrom nema mirenja takođe, a kamoli praštanja. Ni njoj ni nikom drugom na ovom svetu ništa ne praštam. Mogu samo da obnovim komunikaciju i to sa distance, jer ko te jednom izda-uradiće to opet. Moja ćerka je toliko puta mene izdala i toliko laži izgovorila za mene, da ja nemam komentar. Uz sve to se slizala sa svim ljudima koji me mrze i koji su takođe iznosili laži o meni i trudili se da mi nanesu zlo. Kao majka ne mogu da se pomirim sa tim da me ona mrzi, da je ljubomorna i da me gleda kao konkurenciju...a to je i više nego očigledno! Ne priželjkujem nikakav ishod niti mi trebaju ološi koje ona vuče uz sebe.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.