POSLE SVAĐE SA NJIM COKA JE NEUTEŠNA! Lakić ne želi da čuje za nju! (FOTO)
Foto: preentscren

PAROVI

POSLE SVAĐE SA NJIM COKA JE NEUTEŠNA! Lakić ne želi da čuje za nju! (FOTO)

Posle svađe rasplakala se

Objavljeno:

U toku mirnog popodneva ništa nije ni slutilo da će Lakić i Coka imati do sada najžustriju svađu!

Naime, partneri su se posvađali kada je Aleksandra spomenula svog sada već bivšeg dečka, a nije joj prvi put da priča o njemu pred Nikolom.

Lakić ne krije da mu smeta kada se Coka priseti svoje bivše ljubavi, te je burno reagovao i rekao Coki kako će zamoliti produkciju da dovedu njegovu bivšu devojku Kaću.

Nakon žustre rasprave Aleksandra se osamila u ostavi, neutešna jer je ovoga puta sigurna da je Nikolinoj i njenoj ljubavi došao kraj.

Enisa je pokušala da uteši takmičarku, objašnjavajući joj da je normalno da se ponekad i posvađaju jer provode previše vremena zajedno.

- Tebi je ovo prva veza sa nekim ko je dosta stariji od tebe, mlada si, naučićeš kako bi trebalo da se postaviš.Nemoj se nervirati, sve se može rešiti razgovorom - savetovala je Enisa Coku.

- On mora da razume da sam ja klinka i da se ponašam u skladu sa svojim godinama, dok je on prošao sito i rešeto.Nervira me kada se posvađamo on upliće neke nebitne druge priče, koje nemaju veze sa svađom -

Coku je najviše pogodilo što Nikola odbija da razgovara sa njom, a ona očajnički želi da mu se izvini jer smatraj da je kriva za njihovu svađu.

Bonus video

ZERINA POJASNILA KAKO SE SUKOBILA SA BOROM: Bane poručio da voli Boru i da ga boli što je to uradio i pokazao mu NEPOŠTOVANJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.