ŽELI DA POSTANE PEVAČICA PO SVAKU CENU! Svi joj govore da nema talenta, ali Coka NE ODUSTAJE! (FOTO)
Foto: preentscreen

MA TAKO JE!

ŽELI DA POSTANE PEVAČICA PO SVAKU CENU! Svi joj govore da nema talenta, ali Coka NE ODUSTAJE! (FOTO)

Želela da pokaže svoje vokalne sposobnosti

Objavljeno:

Aleksandra Tasić Coka, devetnaestogodišnja učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", u talent šouu želela je da pokaže svoje vokalne mogućnosti.

Međutim, kako je Vedran preuzeo inicijativu u Ivanijinom i njenom nastupu, tako što je u potpunosti svojim performansom bacio u senku obe takmičarke, Coka se naljutila jer kako kaže nije iskoristila svojih pet minuta.

- Znam da sam talentovana za pevanje i neću odustati od svog sna -

Mnogi takmičari komentarišu da bi za Aleksandru bolje bilo da završi fakultet i radi kao vaspitačica, jer se ne snalazi baš najbolje u pevanju.

- Ma daj devojko saberi se. Ne može svako da peva, moraš prvo da poseduješ određene vokalne sposobnosti, a ti to nemaš - bio je iskren Ivan.

Podsetićemo Vas da je Coka javno prevarila svog dečka sa Nikolom Lakićem i da bez obzira na komentare njene porodice, ona ne odustaje od ljubavi prema šarmatnom takmičaru.

U narednom videu pogledajte kako je Coka bez dlake na jeziku rekla kako ne voli ljude, pa je to i jedan od razloga da ode u vaspitačice, ali pored toga ne želi da odustane od svog sna da se oproba u muzičkom svetu.

Detaljnije u video snimku:

Bonus video

ŠOKANTNA IZJAVA GLUMICE: Tukla devojku u Zagrebu i bila u zatvoru!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.