NISAM HTEO DA ZA NEKOLIKO MINUTA IZGUBIM NEŠTO NAJLEPŠE! Dean nakon izbacivanja o prevarama i učesnicima Zadruge!
Foto: Printscreen

zadruga 2

NISAM HTEO DA ZA NEKOLIKO MINUTA IZGUBIM NEŠTO NAJLEPŠE! Dean nakon izbacivanja o prevarama i učesnicima Zadruge!

Mislio je da će se duže zadržati

Objavljeno:

Odlukom glasova publike,odnosno gledalaca, bajker Dean Stejin napustio je luksuzno imanje nadomak Beograda. Njega je u studiju sačekala devojka Mina koja nije krila oduševljenje što je baš on napustio "Zadrugu 2".

Bajker je imao potrebu da podeli sa gledaocima drugu stranu pojedinih zadrugara. Naveo je cimere koji su ga iznenadili, ali i razlog zbog čega je jutros zaplakao.

- Moj najjači utisak je da sam upoznao divne ljude. Mali broj divnih ljudi, ali svaki od njih ima dobro u sebi. Najbolji su Lepi Mića i Zorica Marković, zbog toga sam zaplakao, Bojan Gaćeša i Aleksandra i David. Da ne bude da se shvati pogrešno, nisam ja išao da sa svima budem dobar. Svima sam pružio svoju pažnju.

Deana je dočekala devojka
Deana je dočekala devojkafoto: Printscreen

- Ona je sa Savom imala nešto, pre. Onda je u jednom momentu prolazila Marijana i legla je u krevet pored Adama. Nisam smatrao da će doći do toga, i ja sam joj prišao i rekao joj da ne radi to. Sa mnom možeš da se družiš jer sam ja zauzet, svi su to znali. Nikada u životu ne bih uradio to svojoj devojci. Meni je to najlakše, ali neću da za nekoliko minuta izgubim ono nešto najlepše što imam sa njom - rekao je Stejin o Marijani Zonjić, nakon čega je dobio aplauz publike u studiju zbog onoga što je rekao o svojoj devojci.

Iskreno, u jednu ruku mi je drago što sam sa svojom devojkom sada. Samo sam gledao da sve ispoštujem, ali vidite da se to nije isplatilo - požalio se na svoj kratak boravak u Zadruzi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.