JA SAM GLAVNA GLUMICA U TUĐIM ŽIVOTIMA! Kija se oglasila i rekla šta misli o tome što novi ZADRUGARI non-stop pričaju o njoj!
Foto: Printscreen

dosta joj je!

JA SAM GLAVNA GLUMICA U TUĐIM ŽIVOTIMA! Kija se oglasila i rekla šta misli o tome što novi ZADRUGARI non-stop pričaju o njoj!

Kristina je opet zapušila svima usta

Objavljeno:

Pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, gostovala je u večerašnjoj epizodi emisije "Kontravizija" kod Lava Pajkića. Ona je tom prilikom rekla da je oduševljena izgledom "Zadruge 2".

- Za takvo nešto treba imati volje, snage i talenta da bi se sve to iznelo. Osećala sam se tamo kao neka princeza. Bila sam tamo i sve je to imalo neku simboliku. Ja sam sama rekla da sam 6. septembra prošle godine ispratila tamo sada mog bivšeg muža za bolje sutra i to se nije desilo, ali eto, 6. septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene.

Lav je primetio da Kiju često pominju u drugoj sezoni "Zadruge", bez obzira na to što sada nije učesnica.

- Čula sam. Nisam imala prilike da pogledam baš nešto, a iskreno, mogu samo da zamislim kakve gluposti sve pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam ja navikla da sam glavna glumica drugima u životu, kao što sam sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam glavna tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene - izjavila je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.