IZMEĐU LJUBAVI I PREDRASUDA: COKINA MAMA U HISTERIJI! Ne želi da vidi više svoju ćerku! (VIDEO)
Foto: Printscreen

parovi

IZMEĐU LJUBAVI I PREDRASUDA: COKINA MAMA U HISTERIJI! Ne želi da vidi više svoju ćerku! (VIDEO)

Poziv koji joj je pomršio konce

Objavljeno: 13:21h

Aleksandra Coka Tasić još prvo veče ušla je u romansu sa poznatim rijaliti švalerom, Nikolom Lakić.

Sve je bilo u redu, kako je izgeldalo, dok se nije oglasio njen otac koji nije pružio reči blagoslova za novo pečeni par, ali posle roditeljskog sastanka strasti između Cokine porodice i Lakića su se smirile.

Međutim, kao i u svakoj ljubavnoj priči, drama se nastavlja. Tokom emisije ,,Upozanjte parove“, uključila se majka plavokose takmičarke, koja nije imala reči hvale za njihovu vezu, kao ni blagoslov.

foto: Printscreen

- Aleksandra obrukala si nas, prvo si obrukala oca jer si uradila sve pogrešno, nego kako si obećala pre nego što si ušla u rijaliti – započela je njena majka, te je nastavila – A on, zna se ko je i šta je, ima godine približno kao tvoj otac –

Aleksandri nije bilo jasno zašto je toliko veliki problem, pa je želela da joj majka objasni, što se nije svidelo ni Lakiću, ni njoj:

- Nemam šta da ti objašnjavam, samo ću ti reći, ako ti nešto u životu bude trebalo, obrati se njegovoj porodici. Ovamo nemoj da mi se vraćaš –

Lakić iznerviran celom situacijom, nije ostao imun na sve reči koje mu je uputila mama sadašnje devojke, te je imao što šta da kaže.

O celom sukobu između ljubavi ipredrasuda, pogeldajte u videu koji sledi:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.