NIJE STRAHOVAO OD OSUDA: Benjamin priznao da je VARAO svoju ženu! Pogledajte kada je tek saznala za to! (VIDEO)
Foto: Printscreen

parovi

NIJE STRAHOVAO OD OSUDA: Benjamin priznao da je VARAO svoju ženu! Pogledajte kada je tek saznala za to! (VIDEO)

Parograf mu je obeležio život u vili ,,Parovi 7“

Objavljeno: 13:02h

Benjamin Spahović, MMA borac i jedan od najintrigantnijih učesnika sedme sezone zabavno-humorističkog programa, podvgrnuo se detaljnom ispitivanju o njegovom životu.

Naime, po ulasku u glamuroznu vilu, Benja se hvalio životnim stilom koji vodi van rijalitija. Lagodan život, okružen lepim ženama i još lepšim provodom, obeležio je većinski život mladog ukućanina.

Prve nedelje učešća uspeo je da osvoji inostranu rijaliti zvezdu, Izabelu Anderson, te je uspeo da na njen prst stavi verenički prsten. Ali tu nije kraj sakndalima, majstor intriga bio je kidnapovan iz vile, zbog poruke koja mu je poslata spolja, ali na sreću sve se dobro završilo.

Pored priznanja o svom životu, borbi u kavezu, lomljenju ruku i batinama koje su dobijali njegovi neprijatelji u sportu, da mu je brat u zatvoru zbog ubistva, ali i da je on imao posao zbog kog se kaje, kod kuće je ostavio ženu Aleksandru i dete, i upustio se u avanturu rijaliti igre.

Tokom ispitivanja u emisiji, voditeljka Anđela Lakićević postavila mu je pitanje – Ti nisi bio iskren prema njoj i pre nego što si počeo da je varaš – te je Benjamin odgovorio – Ja sam njoj rekao da me je počela hladiti, iako je ona pokušavala da mi povrati ta osećanja –

foto: Printscreen

A zatim je ispričao koliko dugo i sa kime je varao, iako je živeo sa svojom ženom

– Mi nismo imali fizički kontakt uopšte iako smo živeli zajedno – izjavio je Benja.

Ono što je čudno jeste što je Benjamin tokom poligrafa izjavio da njegova supruga tek je tada saznala za mnoge prevare koje je počinio, dok su oni bili zajedno.

U videu koji sledi, pogledajte sa kime je sve Benja prevario ostavljenu ženu Aleksandru:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.