Marko se vraća u Zadrugu kao takmičar: Nasilje ne podržavam!
Foto: preentscreen/

iskren!

Marko se vraća u Zadrugu kao takmičar: Nasilje ne podržavam!

Marko Stolić otkriva svoje utiske o rijalitiju

Objavljeno:

Pinkova zvezda Marko Stolić je sinoć bio deo programa početka nove sezone "Zadruge". On je za sajt espreso.co.rs otkrio svoje impresije o novom rijalitiju.

– Sinoć na otvaranju je bilo fenomenalno, imao sam osećaj kao da sam prošao kroz vremeplov i vratio se u doba renesanse. Stvarno svaka čast Željku i Milici na ovom dosad neviđenom projektu. Sve čestitke i siguran sam da će ova "Zadruga" biti gledanija od prve.

Pinkova zvezda
Pinkova zvezda foto: Promo

Stolić otkriva za naš portal da li bi on bio spreman da ostane na duže na imanju, odnosno da se takmiči u ovom rijalitiju.

– Što se tiče mog ulaska, evo da vam otkrijem da sam i ja potpisao ugovor sa produkcijom i da se uskoro očekuje moj ulazak.

Zbog toga sam jako uzbuđen. Od onih koji su unutra, favorit mi je moj drug i mlađi brat Aleksa Savić i voleo bih da zajedno ostvarimo visok plasman.

Zamolili smo Stolića da prokomentariše sinoćni incident, odnosno napad boksera Marka Cvetičanina na Mirka Gavrića.

– Napad na Mirka Gavrića nisam baš najbolje video jer sam bio daleko u tom trenutku, ali svaki vid nasilja uopšte ne podržavam.

Bonus video

MINA JE OBEĆALA DA NEĆE PREVARITI DEČKA: Nije odolela šarmu Crnogorca, pa mu se bacila u zagrljaj! Evo šta su pričali u krevetu! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.